2012. április 24., kedd

04.24 lábnap, kissé akadályoztatva

Lementem ma a terembe, kissé még felajzva a múltkori fényképek okán. Jó is volt, nem is voltunk túl sokan. Látszólag. Igen ám, de mindenki ugyanarra az egy teremre pályázott, sőt, mindenki az erőkeretre. Elég bosszantó így edzeni, mert egymást kell kerülgetni és sietni és gondolkodni, hogy mégis, mit csináljak, ami nem ütközik akadályba és egyáltalán...elég gáz...
Végül  így alakult: 2*15 lábfeszítő 25kg-val bemelegítésképpen. Guggolás: bemelegítés, majd 4*10 54kg-val, majd 1*5 64kg-val. Közben ajánlották, hogy ha ekkora súllyal szeretnék bűvészkedni, akkor övet és fáslit lenne érdemes használni, mert ezzel óvnám a hátam és a térdízületeimet, plussz talán a súlyon is emelhetnék. Egyenlőre még csak gondolkodom rajta, de esélyes, hogy hamarosan... Ezután jobb nem lévén lábfeszítőztem, 4*12-t 39kg-val. Következett az a hipernyújtás-szerű izé, amit Angelocska tervéből lestem el, ahol vállamon a súllyal hajlok előre (merevlábas keresztezve guggolással), egyenlőre még csak tesztelgetem, így csak kis súllyal, először rúddal, majd 18kg-val, végül 24-gyel. Ez sem kottyant meg, de majd legközelebb emelek, csak megint csak vártak a helyre. Mentem tovább, szuperszettet nyomtam merevlábasból (4*8, nemtomhány, de fehérsúly+10kg) és sétáló kitörésből (4*30 lépés 20kg-val). A sétáló kitörést már ki nem hagynám, az remegteti szanaszét a lábaimat minden egyes alkalommal, nagyon szeretem. Ezután megint nem tudtam semerre haladni és magamban puffogva fellépésekbe kezdtem, kísérletképpen súllyal, majd inkább súly nélkül, lábanként 4*10-4*10 váltva tízenként. Ennyit sikerült kb 1 és negyed óra alatt...nehezítésképpen haladtam volna, mert a párom indult vissza melózni és útra készen várt haza.

A holnapi napon gondolkodom nagyon. Véradó nap lesz a környéken és munka után szeretnék bemenni. A nagy problémám, hogy senki sem tudja nekem megmondani, hogy képes leszek-e utána egy laza futásra este. Csak 5km-t szeretnék, de félek tőle, hogy összecsúszok. Na majd meglátom még, de tényleg szeretnék vért adni. Mindig készülök de még sosem sikerült.

3 megjegyzés:

  1. Egyszer adtam vért, utána meglehetősen fáradt voltam (mondjuk azóta már kiderült, hogy nem adhatok a vas miatt), én nem ajánlom a megerőltető mozgást aznap...

    Az az előredőlős gyakorlat nem is fog úgy kinyírni, de azért valamennyire fenékben lehet érezni. Nekem mindenképpen jól jött, annyit kellett várni a keretre, hiába, a keret most úgy néz ki, mindenhol menő :)

    Szerintem is elkélhet egy öv. A térdvédőt nem tudom... összetartja a térdet, az biztos..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megerőltető mozgást nem tervezek, de valami lazát mindenképpen. Olyan jól érzem magam, csak még a bibim fáj, dehát az semmi. :)
      Menő-menő, de mért azt kell még a karozáshoz is használni??? Meg a mellhez?? Nem értem...

      Törlés
    2. csak mert menő...
      guggoláshoz kell főleg

      Törlés