2012. április 26., csütörtök

04.26 nyűglődés és fitt-csoport + kínfuti

Létrehoztuk facebookon a fitt metálbadik nevezetű zárt csoportot, hogy ne ezer színtéren társalogjunk egymással. Ha valaki késztetést érez a belépésre, kérje nyugodtan a felvételét a csoportba.


A lustaság fél egészség...vagy neeeem? indulni kellene futni, de alig élek... nem tudom, mi van velem mostanában. Igazából ha a fene fenét eszik is megyek, kár a hiszti a testemtől... :)

Lehet, hogy nem is hiszti volt. Nagy nehezen elindultam és végülis a mai nap két diadala közül ez lett az első. A második sokkal nagyobb: nem álltam meg. Régen esett futás ennyire rosszul. Sajgott az egyik lábam is picikét, de igazából nem ezért. Nem tudom megmondani, hogy miért, csak azt tudom, hogy irgalmatlanul szenvedtem és a fülhallgatóm is beadta a kulcsot...elég vacakul állok a héten eddig: 2 súlyzós edzés, 5 km futás, egy meghúzódott csukló, hasogató lábfej és lábszár, gyengeség és már túlvagyunk a 4. napon. Maradt három nap, 2 súlyzós edzés és 35 km. Hogy ezt hogy fogom megcsinálni??? Szééép baleset lesz. De hogy mikor lettem ilyen nyafogós? Régebben mindig az edzéseimet meséltem, mostanság azt, hogy mért nem megy.  :)

2 megjegyzés: