2012. április 22., vasárnap

04.22 maradék futás, heti összegző

A héten sajnos még csak 25 km-t futottam, így nagy kínkeservvel ma este fél 10-kor elindultam, hogy pótoljam a hiányt. Meg is érdemeltem máskülönben, mert aki napközben sétafikál, szalonnát süt, tortát eszik és egyáltalán, az legalább este fusson.
Így hát nekiindultam óra és a szokott zene nélkül (ez a módszerem arra, hogy legalább a tempón ne stresszeljem magamat) és futottam. Nem esett túl jól, mostanság nem vagyok túl motivált, de azért laza tempóban, de erőltettem. A heti 40 km-nek meg kell lennie, hacsak sérülés, vagy egyéb lehetetlenítő körülmény közbe nem lép. Ha olyan hülye vagyok, hogy mind a 40-et vasárnapra hagyom, akkor egyszerre. Szerencsére most azért nem ez volt a helyzet, így 11 körül haza is értem, olyan 15-15.5 km-t futottam. Ezzel megvan a heti 40 km és a 4 súlyzós edzés. Ma szalonnapörgetés közben fényképezkedtünk és helyből megdobtam a tripla lutzot, mikor a hátsó combom felületén narancsbőröket láttam és soksok zsírt...oké, rendben, szabvány mércével elég csinos vagyok, de számomra ez azért elég nagy tragédia... íme, három borzalmas kép:

És csak vígasztalásképpen, itt van két jó is:
Teljesen, egy az egyben sokkot kaptam, remélem azért túlélem, de nem teszem le rá a nagyesküt... hát mára ennyi, most filmezünk a párral, ha már születésnapja van...

3 megjegyzés:

  1. Amit látsz, simán fény-árnyék játék is lehet, mert ha jobban megnézed, igazi göcsörtök nincsenek sehol sem, csak világosabb és sötétebb részek! Nem a legjobb fények voltak, ennyi.

    Amúgy megértelek, mert nekem is ez az a testrészem, amivel leginkább elégedetlen vagyok... és az ember magán sokkal jobban észreveszi a hibákat.

    VálaszTörlés
  2. A rohadt maximalizmusunk....:-))))

    Ne dobj hátast a képeid láttán, semmi okod nincs rá,10-ből 9-en tuti elfogadnák a Téged "sokkoló" lábaidat. :-)

    VálaszTörlés
  3. Köszi lányok, kezdem megemészteni a dolgot, még ha túl boldoggá nem is tesz. :)

    VálaszTörlés