2012. április 12., csütörtök

04.12 szokásos havi képek + nagyfuti

Elékszítettem a szokásos referencia-képeket. A póz és a méret nem sikerült tökéletesen a múltkorira egyetlen esetben sem, de végülis nem sok észlelhető változás történt, így nem bánom.
                                       RÉGI                                                                   ÚJ


És itt van három kép, amit csak azért teszek fel, mert végre egy kicsit előnyösebben mutatnak.

A fotózkodás annak apropóján jutott eszembe, hogy a mérleg ismét a kedvembe járt, márt csak 59.5kg voltam, pedig a tegnapi menüm 4 adag zabkása, 2 nagy tányér light töltött káposzta (össz 2 töltelék, soksok apró), 3 műzlicsoki, 1 adag túrókrém, 2 alma, négyszemélyes főzött tejes kávé és 7 szem korpovit keksz. Ez nem kevés, és mégis... Az önbizalom-hintán ma kicsit megint mélyponton érzem magam, de ez lehet az éjszakás is, az hajlamos kinyírni az idegrendszert. Ilyenkor úgy érzem, hogy van sport és diéta és egy csomó időt rááldozok és cserébe még mindig nagy a combom és a fenekem, ja és persze a hasam is és a mellem meg elfogyott és mintha nem igazán lenne derekam és ez a sok kínlódás azért, hogy úgy nézzek ki, mint bárki más. Pedig azért tudom, hogy elsősorban azért sportolok, mert ez a hobbim, a szenvedélyem, az önbizalmam elsőszámú forrása és azért, mret örömöt lelek benne. Egy sokkal boldogabb lénnyé tett a mozgás. A diétámat szenvedésnek nevezni egy vicc, mikor folyton csak eszek és azt, amit szeretek és egyáltalán nem hiányoznak a régi kaják, kivéve, ha néhanapján egy ünnep apropóján elém rakják őket tonnaszám. A bőröm tónusos és feszes, az általam annyira utált testrészek nagyon sok mindenkinek nagyon tetszenek, jobb napokon a tükörben még nekem is. Na persze nem minden, de messze még az utam vége. Ennyi lett volna a mondandóm, most pedig kikapcsolom a gépet, mert nincsen rá szükség, hogy megint gyökeret eresszek előtte. Angelocska, kitartás! Egyébként az esti zabkása helyett nem jobban járnál némi salátával-csirkével?

Elmentem itthonról, futottam kb. 23km-t kb. 2:20 alatt. Még így is fáj minden, hogy haláli nyugodt volt a tempó. Közben jutott időm elmélkedni és arra döbbentem, hogy mióta kitűztem a heti 50km futást, nonstop csak rohanok és alig sikerül, vagy nem sikerül és csak stresszelek és ez elveszi a kedvem az egésztől. Így úgy döntöttem, vissza a heti 40km-hez, az többnyire kényelmesen megvan, az időmbe belefér, ha több jó, de ha nem több sem tragédia. Ez van, el kell ismerni, ha valami nem megy. Itt nem a testem a korlát, mert az bírná, hanem az időm. Meló-suli-tanulás-háztartásozás-edzőterem-futás egyszerűen túl sok. Kicsit visszaveszek és szerintem boldogabb leszek vele.  Jahh, a napi kajám eddig 3 adag zabkása, 2 adag túrókrém+alma, 2 szem korpovit. Mindjárt tervezek jó adag töltött káposztát még indulás előtt, melóba pedig a szokásos alma+túrókrém, nagy adag tejes kávé és 6 szem korpovit.A korpovit nagyon-nagyon bejött a csokizgatás ellen, eddig legalábbis úgy tűnik. Mára ennyi voltam, megyek készülni munkába.

9 megjegyzés:

  1. Szia! Méghogy nincs változás, szerintem tök jól nézel ki!!!!! Szeretnék ilyen vádlit is... :) AZ utolsó három kép végképp odatesz, leginkább a legutolsó, nagyon szép vagy rajta! De a fentieken is már látszik a változás!!! Egyre jobbak ezek a képek, lassan inkább rá kéne írnod a nevedet valami vízjellel!

    Este azért van zabkása, mert mindig salikat és csirkét vagy túrót eszem, most kizárólag ez megy ebédre, de este szerintem most nem bírnám, mert tudom, hogy szénhidrát nélkül végül kikészülök és falásba rohanok. Most is már megittam a mai zöldséglevem, de szerintem csalok egy grapefruit-tal és alig várom a zabkását :)

    Ittam pici BCAA-t is, nehogy izomrombolás legyen belőle.

    VálaszTörlés
  2. Most sietnem kell, nem tudom rendesen végighasonlítgatni (később majd megteszem), de nem tudok elmenni szó nélkül, hogy a 3. képen a combajaiiiiid, hát én olyat szeretnék magamnak, de NAGYON!

    Tök jól nézel ki!

    Üdv: Ági

    VálaszTörlés
  3. Köszi lányok, mind a ketten nagyon aranyosak vagytok :) Annyira jól esett amit írtatok, hogy pillanatok alatt összekapartam tőle magam és sikerült elindulni futni, méghozzá hosszút. Köszönöm szépen!
    Angelocska, te tudod, hogy mit eszel/iszol, mi a jó neked, végülis a te tested, te ismered. Én picit a fehérjét hiányolom ebből az új étrendből, de nem évekre tervezed, csak pár hétre, nem? Annyira meg belefér. :) Egyébként a szénhidrát-hiány hat brutálisan az idegrendszerre, úgyhogy lehet, hogy jobb is, ha azt legalább nem vonod el.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 23 királyos! Kedvenc számom!:D

      Lehet, hogy nem is magnézium hiányom van, hanem a szénhidrát hiányzik, mikor robbanásveszélyes vagyok és a kiváltó ok nincs arányban a robbanás mértékével? :D

      Törlés
    2. Simán lehet. :) Az idegrendszer olyan összetett és annyi minden kell neki, hogy néha nehéz rájönni... én nappalos után, ebéd előtt vagyok iszonyatos. Mindenkibe belekötök, aki él és mozog, feltéve, hogy szeretem az illetőt. Ez fontos, csakis közeli családtagokat bántok meg. És csakis ebéd előtt...ez már milyen? :P :D Éjszakásban meg pityergős vagyok, pont beszéltük a kolleginákkal, hogy ők is. Lehet nálad is egy ilyen dolog vitaminhiány, tápanyaghiány, pihenéshiány...ezek részarányos kombinációi...

      Törlés
  4. hétfőig :)
    és fehérjeport rakok bele...
    amúgy ma feladtam, azt hiszem

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Angelocska!
      Nem feladtad, inkább azt mondanám győzött a józanságod (nem tudom mi felett, de győzött). Nem gondolom, hogy 1 hét alatt annyit híznál visszább vett mozgással "régi" étrendeddel, hogy csak óriási erőfeszítések árán nyernéd vissza a formádat. Ezeket a tisztító kúrákat szabadságon szokták csinálni az emberek, mikor nincs más dolguk, csak tisztulni, mikor nem kell gondolkodniuk, dolgozniuk, helytállniuk a mindennapi életben.

      Törlés
    2. A csajos hülyeség felett győzött a józanságom.

      :)

      Törlés