2011. november 15., kedd

11.15 újabb Bodyrock Sean&Jess

Olyan aranyos kis workoutnak tünt és még Jess is könnyedén csinálta. És olyan szépnek és bájosnak tüntek. Aztán meg tessék, ezek gyilkos állatok!! Úgy éreztem, leszakad a combom, szerintem nincs ideje kipihenni magát, minden nap őt drillezzük. Jó is az különben, ráfér, csak úgy tűnik, hogy nem bírja a strapát. Azért megtettem, amit tudtam és egy nagyjából átlagos eredményt értem el vele. Úgy tűnik, egyenlőre néha még nekem is sok a 12 kilós sózsákom, de majd csak megszokom.
Látom, hogy sokan a környezetemben milyen furcsán néznek rám a sportmániám miatt és nem értem, hogy nem érzik, hogy a mozgás mekkora öröm és sikerélmény és boldogsághormon-forrás. Egy-egy félmaraton után egy hétig úgy nézek ki, mint aki a szájában tartja a fogkeféjét és amikor befejezem a napi edzéseket, az az érzés sem semmi. Hogy pótolja ezt a Barátok közt és a habos torta?
Visszatérve a nagyon gonosz kis workout-omra, mostanában úgy tűnik, hogy kezdenek a cardio-jellegű mozgások felé tendálni. Ez picit elkeserítő, mert Sean-hoz hasonlóan nekem is ez a gyenge pontom.

You Make Me Feel Workout

Eredmények:
ninja jump& knee tuck: 11, 7, 8 (nagyon-nagyon forrt a combom ettől. Őrület)
sandbag combo: 7, 6, 7 (nagyon rosszul ment, dűlöngéltem, szerintem még nagy a súly, meg kell szokni)
pushup-high knees combo: 5, 5, 5 (Ez sem volt egy fáklyásmenet, de legközelebb jobban megy, becsszó)
jumping jack-plank: 75, 51, 52 (Csak minden zárást számoltam. Ha ugrásonként nézzük, a duplája.)

Tényleg furcsa volt, hogy ennyire fáradt voltam, főleg a combom. Lehet, hogy a tegnapi mindent bele-edzés tette. Annyira rosszul voltam után, begörcsölt a méhem, szédültem, fetrengtem 5 percet, mire minden helyre jött. Mindig ez történik, ha teljes erőmből edzek. Futással ennyire őrületesen nem is tudom kikészíteni magamat.
Ha már futás, valamikor szeretnék kimenni végre, nem az edzés miatt, hanem mert nagyon hiányzik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése