2011. március 3., csütörtök

03.03 Insanity +Bodyrock

Kora délután van és már letudtam a napi edzést. Hát nem ismerek magamra! De tényleg. :)
Emlékeztem a legutóbbi éjszakás műszakra, hogy milyen borzalmas volt dolgozni menni rögtön a tornák után. Így most elméletileg van időm összekapni magam estére. Ismét az Insanity: Plyometric Cardio Circuit volt soron. Úgy érzem, egyre jobban megy, de persze még messze nem jól. Ez egyébként jó hír, nem fogok vele úgy járni (legalábbis belátható időn belül), mint Jillian-nel. Lehet, hogy este még bodyrock-ozok egyet, vagy valamelyik hasizom kerül sorra, de egyáltalán nem biztos, lehet, hogy már csak pihenek ma. Az a sanda gyanúm, hogy egy dekát nem fogyok és egy centit sem csökkenek mostanában, habár a kondim egyre jobb. Remélem idővel azért valami mozdul lefelé, mert nem szeretném az étrendem tovább reformálni. Még van rajta mit, de nem sok. Egy kis bűnös élvezetet szeretnék meghagyni.

Na jó, oké, elismerem, hogy az botrány, amit kajálás címen tudok csapni. Normális kaját tény, hogy nem nagyon eszek, de 3/4 kg alma és 200g napraforgó-mag, mint komplett délutáni étkezés kicsit túlzás. Főleg, ha a fehérje-tartalmát nézzük... Holnaptól valami reformot kénytelen leszek bevezetni, mert ennek nem sok értelme van.
Jó hír is van azért, estére megjött a kedvem, egy rövid bodyrock-workout belefért az időmbe és a kedvembe is. Mondjuk a maximum-erőfeszítés kérdésében voltak kérdéses pontok, ezen még majd dolgozni kell.
Halo of Sweat Workout – Beating our personal bests

  1. Sumo Jump Knee Up: 12, 10, 12
  2. Sumo Pulse Calve Raise: 14, 16, 15
  3. Reptile on the run: 30, 29, 32
  4. Reptile Push Up: 4, 3, 4
  5. Knee Hugs: 16, 15, 14 1/2
  6. Ab Burn Out : 33, 33, 37

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése