2013. július 28., vasárnap

07.28 képek + videók+futi ájulós melegben

Fotózkodtam, mert már rég és ma egész vékonynak éreztem magam. Tévedtem, mellesleg. Este futok, most pedig irány reggelizni.






Ennyire jutottam a chinuppal videó:


Ezt nem szoktam gyakorolni, csak ahogy emlegettétek, kipróbáltam. Egész jó kis gyakorlat. :)
És közben azt is lemértem, hogy nagyjából egy percet tudok kézen állni. Jó ez a videós buli, lassan kész egy gyengébb edzés vele.

Este kilenc, hazaértem a futásból. Érdekesen alakult. Kezdtük a totyogós tízet, de a partner 6 körül egy az egyben kidőlt a melegtől, azt mondta, hányingere van. Futottam egy kilométert gyorsabban, beszállt egy fél körre, majd kidőlt végleg. Fél kör múlva elkapott a hasmars, de ám nem lehetett bejutni az épületbe, mert embernek se híre, se hamva, a kutya meg morgott, ha megpróbáltam belépni. Vártam egy öt percet, megkerült a gondnok, elintéztem a sürgős ügyeket és nekifutottam a még előttem levő nagyjából három és fél kilométernek. Tekintettel a melegre, én bizony nem erőltettem ma tovább ezt a dolgot, kereken 10 kilométer 1:03 alatt kb és haza akartam indulni, de végül egy kicsit nem álltam meg, hogy ne játsszak. 3 kör lábemelés, mostanra az első pár darab tényleg majdnem megérinti az ujjamat, váltva egylábas guggolás-gyakorlással. Érdekes, de a bal lábbal tényleg megy, jobbal meg tényleg nem, de ha valami padon próbálom, ahogy régebben is gyakran csináltam, ott mindkettővel megy, így szinte biztos vagyok benne, hogy hajlékonysági problémáim vannak a dologgal. Aztán még egy olyan csináltam, hogy létrára akasztott lábbal, fejjel lefelé csüngve próbáltam felülést csinálni, remélem érthető... Nem tökéletesen, de valamit moccantam azért, a térdemre tudom rakni a tenyerem. Aztán hazamentem, mert elfáradtam és nagyon-nagyon-nagyon fáj a tenyerem a vaslétrától. Főleg, mióta nem felmászok, hanem felugrok rá. Útközben egy elhagyatott padot találva azért megejtettem még egy kör egylábas guggolóst. És most szotyit és dinnyét fogok enni. Meg túrót és fehérjét. Akartam még rizst és zöldségeket, de az már sokétkezésnyi kaja lenne.



2 megjegyzés: