2013. július 13., szombat

07.13 véradós-ugrálós edzés

Legutóbb két napos gyengeséggel járt a véradás, de most valahogy egészen másképpen zajlott, 5 perccel utána már vidoran rohangáltam, vásároltam, a húzódzkodón is gond nélkül szórakoztam, így vidoran indultam egy laza ugróköteles játszogatásra. Mert most az a kedvencem, amíg tart a futószünet. Előtte vásároltam, piacoztam, vért adtam, apalátogattam, ettem-ittam, olvastam, gitároztam, szóval csináltam, amit szeretek. Aztán indultam a stadionba.

Kicsit tűnődtem, hogy még elinduljak-e, mert tudjátok, azok az utálatos szombat esték, amikor a sok bulizós az utcákon mindenfelé...de a dolog abszolút előnye, hogy az összes sportlétesítményben rengeteg hely van, mivel mindenki bulizik, vagy tévét néz, senki sem edz. Így mentem a stadiba, ahol valóban, körülbelül öt ember keringett nem túl nagy elánnal. Aztán felmásztam a lelátóra, ahol van egy jó kis fémlétra és belecsaptam a lecsóba.
Először is csináltam öt elugrós, szűk húzódzkodást. Aztán tíz lábemelést, ameddig ment, de minimum vízszintesig. Aztán ugráltam ezret kötéllel különféle módokon. Aztán ismét 5-10, majd a telefont 10 percre állítottam és kezdtem így ugrálni, kb. 1100 ugrásra lett időm. Aztán vízszünet, olyan két perc, mert nem vittem magammal, majd 5-10, száműztek a létrámtól, azazhogy osztozkodnom kellett és 200 ugrás után felcsörgött a telefonom is. Gyors lerázás, folytatás, így a harmadik kör megint 1100 lett. Kis nyújtás, fecsegés, mert megismerkedtem a húzódzkodós sráccal, majd egy utolsó nagyon keserves 5-10 után levezetésként még ugrottam 250-et, aztán, mivel már eléggé untam, hazaindultam (összesen 3450). Az ugrókötelezésben most egy platón topogok, mivel egyrészt, egy bizonyos darabszám után, ha fáradni kezdek, folyton beleakadok a kötélbe, de aztán tudom folytatni. Másrészt pedig, valahogy el kell érnem, hogy növelni tudjam a sebességet, mivel így, ha botladozva is, de majdnem a végtelenségig tudnám csinálni. Ja és azt hiszem, kb elértem a kötelem képességeinek a határait is, jó lenne egy jobb kötél. Majd. Egyszer. Ja, csináltam 10 szűk fekvőt, játszottam a húzón itthon és a játszótéren talált rudakon is, mert néha elirígylem Ági játékait és visszaemlékszem a porolózós fiatal évekre.

2 megjegyzés:

  1. 3500 hajtás nagggyon durva, király! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszcsi :D És mivel te meg lazán lebegsz a rúdon, mint valami győzelmi zászló, így kifejezetten nagy bók :) Nagyon jól tolod mostanában és úúúgy örülök, hogy megint futsz is :)

      Törlés