2013. április 4., csütörtök

04.04 lemerült energiák - rövid HIIT és irány a meló

Még mindig éjszakás. Hullafáradt. Mit szépítsem, a kedvesem a legjobb szándékkal úgy kicseszett velem, hogy a fal adja a másikat. Mérsékelt étkezés alatt értsd: telerakta a fagyasztót pizzával és boldogan távozott itthonról öt napra.
Na már most, én egy mohó gombóc vagyok. Vannak kaják, amiket egyszerűen nem veszek meg, mert ha ott van a közelemben, addig eszem, amíg van belőle... nem tudok nemet mondani, ha megpróbálom, csak az jár a fejemben naphosszat... küzdök, de eleve vesztes csata. Talán el kellene költöznöm, amíg a pár nincs itthon... :P Nem tudom. Edzeni meg nem mentem, mert a pár ment vissza, délelőtt aludtam, nem úgy jött ki az idő. Futni meg ma valahogy neeeem... vagy passzolok, vagy keresek villámgyorsan valami jó kis tízperces saját testsúlyost, vagy 20 perces Jilliant. Még nem tom, körülnézek gyorsan.

Rendben, a feladat adott. Akkor legyen házilag összebuherált HIIT (50/10*4*3=12 perc, 4 feladat, 3 kör, célozva a mell, bicepsz, tricepsz, has, comb... szóval majdnem minden...):

-fekvőtámasz lábhúzással(mindkét láb egymás után): 13, 8, 8
-ugrálós guggolás: 42, 35, 36
-térdhúzás rúdon bicepszhajlítással előre/oldalra/oldalra (3 db számít egynek): 6, 5, 5
-ágy szélén börtöntricepsz: 30, 25, 27

Ahhoz képest, hogy kicsit lightosra készültem, meglehetősen brutálra sikeredett a drága. Legközelebb valószínűleg a tabatás 20/10 lesz inkább, ha nyolcszor, hát nyolcszor, de ennyi most sok volt egyszerre. Az inspirációt szolgáltatta a Manókától kapott istenszuper videó:
Csodálatos gyakorlatok, biztos, hogy szemezgetek majd belőle.
Aztán még kellett egy új edzős mix, mert a régit már meglehetősen untam. Ez mára eléggé bejött:
Így most elégedetten indulok dolgozni, mert nem lébecoltam el teljesen a napot, habár mélységesen tisztában vagyok bele, hogy ez ebben a formában legfeljebb lelkifurdalás ellen jó, egy komplett edzést nem helyettesít. Ugyanakkor magasan ez készít ki a legjobban az edzéseim közül...furcsa. Majd egyszer megfejtem, ha épp ráérek. Nem most, most rohanok dolgozni. :)

4 megjegyzés:

  1. Jaj, te nem véletlenül az én elveszett ikertesóm vagy? :D én is pont ilyen vagyok kaja téren, mint te. Ugye milyen borzasztó??? :) A párod meg az én párom ikre :) Költözzenek ők össze ketten, meg mi ketten össze, aztán ők egyenek amit akarnak, mi meg veszünk csak túrót meg zöldséget, meg egészséges diétás kaját :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megdumáltál, üsse kutya. Mert ezt így nem lehet! :D

      Törlés
  2. Valahogy nem tudod az agyadba égetni, hogy az nem jó és kész? Rakj ki a hűtőre egy képet az álomalakról és egy dagadt nőről - az első jó kajákon él, de a másik emellé ragassz egy pizzát.... csak egy tipp :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látom, te nem vagy ez a típus... :D :D :D Legfeljebb sírva tömném a pizzát, de tömném :D

      Törlés