2013. április 7., vasárnap

04.07 edzőtermes-hátazós

Ma alig bírtam összekaparni magamat, hogy elinduljak, aztán mikor ott voltam, persze már jó volt, nagyon is. Ha nem lett volna olyan szűkre szabva az időm, biztos, hogy maradok még egy darabig, így viszont kénytelen voltam kicsit belehúzni.

Hátnapot tartottam (nagyrészt), ami annyit tesz, hogy csináltam:

  •  széles mellhez húzást(fokozatosan emelve a súlyt, amíg csak már nem bírtam), 
  • széles evezést csigán (szintén emelve, darabszám csökkentéssel), 
  • széles tarkóhoz húzást (4*8) szuperszettben 
  • hipernyújtással (4*20) és mivel kicsúsztam az időből, így már csak némi 
  • fekvő tricepsznyújtásra (4*8) és 
  • rúgozós hasprésre (4*30) maradt időm. 
Ez utóbbi kettő ismét csak szuperszettben. Szeretem így csinálni, mert igencsak időtakarékos. Gondolkodtam, hogy rakjak-e fel képet a gyakorlatokról, de rájöttem, hogy sokkal okosabb, ha elárulom, hogy a builder.hu-nak fantasztikus gyakorlattára van ITT, ahol mindent megtalálsz leírással, videókkal.

Sokat-sokat ettem, tápanyagok tekintetében sem a legszerencsésebben válogatva, viszooont legalább nem túl egészségtelen dolgokat. Nézzük csak: rengeteg-töméntelen alma, két adag fehérjés zabkása, soksok párolt zöldség sütőben sütött zöldségfasírttal-uborkasalátával (egy jól képzett nyúl is lazán megirígyelne, annyi répa ment le... a kecske is sárgulna az irígységtől...), fehérjés túró, 1 csomag jó reggelt keksz mézes tejes kávéval (ezt edzés után) és jégsaláta lilahagymával, mézes borecetes dresszinggel. Hát, nem tudom...mindenesetre fincsi volt és tele vagyok...

1 megjegyzés: