2011. december 15., csütörtök

12.15 Bodyrock, mert Ön megérdemli

A csodás új szerzeményem egy húzódzkodó, az a fajta, amit ajtóra tudunk szerelni fúrás nélkül. Nem egy nagyon  jó minőségű, vagy különleges darab, de úgy tűnik, a célnak tökéletesen megfelel. És általa el is érkeztem a problémámhoz: nem tudok húzódzkodni. Sebaj, már edzek rá, hogy menjen. Eddig ma mást nem is mozogtam, mint viszonylag gyors tempóban sétáltam és ezt gyakoroltam. Tudom, hogy ha nem adom fel, akkor egyszer csak menni fog egy, aztán majd még egy és a végén nagyon ügyes leszek. Csak nem szabad feladni. Úgy tervezem, hogy hetente párszor beépítek az edzésembe egy 10*10-es action-t, mikor a feladat felugrani a legmagasabb pontig és a 10 másodperc alatt szépen lassan leereszkedni. Pár hétig csak ezt szeretném gyakorolni, addigra remélem, hogy megerősödöm annyira, hogy belekezdhessek az érdemi munkába is. És most show-time! Meg kell csinálni a mai, mindösszesen 7 perces workout-omat, de mivel késő van, az előszobában, mert az nem dobog annyira.

Elég szar az eredményem, körülbelül fele annyit csináltam mindenből, mint Lisa-Marie. Remélem, hogy legközelebb már jobb lesz, nem szeretném kimagyarázni, hogy mért lett ilyen gyalázatos az eredmény. Vagy nem is az, csak ez a lány egy terminátor.

The Girl With The Dragon Abs – Workout #2 of the 12 Workouts of Christmas

Eredményeim (Lisa-Marie-é):
1. 5 (9)
2. 3.5 (6)
3. 5 (7)
4. 12 (16)
Eredményeim:
5. 22
6. 22
7. 7

És egy feladat még hátravan, a 10*10-es leengedés. Nem hinném, hogy túl jól fog menni, mára már eléggé elegem van. Azért belekezdek, ha három sikerül, hát három, fő, hogy megpróbálom. Reggel tervezem Sean négypercesét a tegnapelőtti három perces törzzsel. Ahhoz kell majd a húzódzkodó, örülök, hogy használhatom. Aztán holnap este elvileg a hármas számú feladatsor és munka.

Eredményeim:
3 kör lement tisztességgel, 3 próbálkozás 1-2 másodpercre és akkor feladtam. Elsőre ez is jó. Remélem, holnap már négy is megy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése