2012. január 31., kedd

01.31 átmozgatás Jillian-nel

Eredetileg futni akartam, ugye. Aztán telt-múlt a nap és mindig volt valami. Boltba menni, mamához menni, pihenni, a párt őrizni, főzni, elengedni melóba a kedvest, aztán a közeljövő terveinek gatyába rázása, határidőnapló-töltögetés, órarend-felvétel a suliba, tervezgetés, miegyéb. Mindemellett a kedves öcsikém jól rám ijesztett a -10 fokkal, így végül nem indultam el. A poén, hogy máskor vígan kocorászok ilyen időjárási anomáliák közepette is, például holnapután is tervezem. Mindegy, eldöntöttem, hogy bár azt mondtam, hogy a héten nincs több hasizmos lébecolós, már másik hét van... de aztán kiderült, hogy nem tudom előkeríteni a hasizom-videóimat különféle gépes katasztrófák miatt, így végül Jillan Michaels: Ripped in 30 week 4 került elő ismét, úgy tűnik, ez egy örökzöld darab. Meglepődtem, mert nem ment nagyon jól. Az állóképességem mostanában jelentősen romlott, ennek a heti egy futás sem kedvez na és a rengeteg konditerem, ahol nem ugrálok, csak súlyokat emelgetek. Ma már nincs erre időm, mert reggel megint 6-kor kezdek, de amint az időm megengedi, összeállítok egy jó kis fix edzéstervet, amit aztán következetesen be is tartok. Szükségem van sokkal több kardiómunkára, emellett szeretném a Bodyrock-kal megszerzett robbanékonyságomat is megőrizni és felkészülni a másfél hónap múlva lévő félmaratonra. Erős és szívós szeretnék lenni. A terv heti három edzőtermi edzés, egy hosszúfutás hétvégente, olyan 15-25 kilométeres. Több rövidfutás úgy, hogy a hetenkénti futásmennyiség elérje legalább a 40 kilométert. Emellett legalább heti egy lépcsős-ugrálós-szökdelős edzés és egy pár bodyrock, ha még belefér. Szerintem egy kicsit sokat akarok, emellett igen kemény félévem lesz a fősulin, dolgozom 3 műszakban...meglátjuk, mire lesz elég az erőm.
Lényeg, hogy Jillian jó volt, kemény volt és állatira meglepett, hogy minimum 100%-ot fejlődtem a test melletti hátrafelé-kartartásos fekvőtámaszokkal. Holnap edzőterem, felsőtest-nap.

2 megjegyzés:

  1. Ha nem bírod úgy, az talán jel, hogy az 1 pihenőnap kötelező (hússzor aláhúzva, 40 felkiáltójellel :))) )

    VálaszTörlés
  2. Igen, volt már olyan is :) De most csak olyan terhelést adtam, amitől el vagyok szokva. Ezért szeretem néha váltogatni az edzésformákat, fél év kihagyás után az uncsi is újra ütős lesz:):)

    VálaszTörlés