2012. január 12., csütörtök

01.10 BR 6. nap

Week 2 Day One of Our 30 Day Challenge – Turn Me On
Boxolós workout. Azt hittem, hogy könnyű lesz, de nem. Pedig én csak árnyékboxoltam. Azért jól esett.

Eredmények:

  1. 4, 4, 4
  2. 4, 4, 3 és egy
  3. 4, 4, 4
  4. 6, 5.5, 5.75

4 megjegyzés:

  1. Őszintén szólva én csakis a régi Zuzana-s videókat vagyok hajlandó megcsinálni. Ez első ránézésre szimpatikusnak tűnt, de ahogy néztem tovább, úgy ment el a kedvem a kalimpálásától. Nem vagyok profi boxoló, csak egy küzdősport alapú aerobik oktatóim van, amihez elég sokat kellett zsákot püffölni, de amit Lisa csinál az röhejes és hatástalan... legalább megtanulhatná a helyes formát. Az egész csaj nem szimpi, Zuzana-t és az ő edzéseit viszont imádom. Szerintem most épp tönkreteszik az oldalt...

    VálaszTörlés
  2. Ja és köszi az online timert!!!!! :)))))

    VálaszTörlés
  3. Én szeretem Lisát, szerintem a hostok közül ő az első, akinek Zuzanához hasonló, lelkesítő karizmája van. Hiába volt Kyla teste gyönyörű, ha az egyénisége senkit nem buzdított mozgásra. Lisa ezt is tudja. Én itt a boxolósnál (és régebben is már, pl. az Insanity-nél) arra gondolok, hogy azért kellett a boxolós dolgot kitalálni, hogy ne legyen 9 percnyi aktív burpi. Az nagyon sok, borzasztóan fárasztó, így a boxolós rész alatt valamit mozogsz, nem állsz meg, de azért ez egy lényegesen alacsonyabb intenzitású dolog. Nekem legalábbis nagyon jól jött, mert ekkor kaptam némi levegőt. :) Még egyszer nagyon szívesen a timert, használd egészséggel. :)
    Jahh, a Zuzanák közül van kitüntetett kedvenc? Nekem van pár, amit folyton előveszek, némileg fitt tesztként is szolgálnak.

    VálaszTörlés
  4. Kitüntetett kedvenc egyelőre a 4 perces edzés és az oldalburpee felugrásokkal 30-30 darab oldalanként :)

    VálaszTörlés