2012. január 21., szombat

01.20 pihenőnap

Kihagytam a napot, már nagyon szükségem volt rá, ugyanakkor hihetetlen lelkifurdalás kínoz érte. A kihúzott fogam helyén begyulladt az ínyem és folyamatosan fáj, emiatt a fejem is lüktet, a hideg ráz és vizsgaidőszak van, tanulni is kellene és a 4műszak is kikészít... egyszóval havi pár pihenőnap kell és punktum. Szombatra még nincs tervem, de majd csak találok valami mocorgást magamnak, vasárnap futni megyünk Pálmival, vagy a hegyre, vagy lépcsőzni, minimum 10 kilométert megteszünk, de inkább többet. Mint kiderült, márciusban már félmaraton futok, úgyhogy kell a felkészülés. Hétfő reggel kezdek az edzőteremben, szívem szerint lábnapot tartanék, ez már beteges, nem lehet mindig lábnap, felsőtest következik, akárhogy is unom. Habár négy nappal előtte volt lábnap, így végülis...teljestest-edzés esetleg??? Kell majd valami brutal hardcore-edzést tartanom, ami kikészít, mert amit most csinálok, azt minden nap bírnám. Ez nem normális. Azt hiszem, hogy az a baj, hogy az állóképességem messze veri az erőmet. Vagy nem tudom. Ja, ha még nem említettem volna, májusban hegyi félmaratont tervezek, ha minden jól megy...egyenlőre még sehol nem tartok, de négy hónap felkészülés elég kell, hogy legyen.

4 megjegyzés:

  1. Szia! A felsőtest edzésedbe belecsempészhetsz pár láb gyakorlatot, ha köredzést csinálsz! Brutálabbá teszi. Ma én is pihi. Alig aludtam és heti egyszer muszáj pihenni... holnapra én is futást tervezek, meglátjuk, kialszom-e magam.

    VálaszTörlés
  2. Szia! Csak akarom mondani, hogy megújult a blogom külseje! Most átláthatóbb. Mai programom: ZWOD. Tudsz már róla? :)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Remélem sikerült a futásod, az az egyik legjobb zsírégető, lábformáló és a szabadtéri futás élvezetnek sem utolsó, főleg télen, hóban. Én most jöttem a hegyről és egy csomó szép dolgot láttam. Nálam többnyire nem megy a heti egy pihinap sem, azaz néha összejön, de többnyire azzal vígasztalom magamat, hogy annyiféle terhelést adok magamnak és olyan változó mértékűek, hogy ezt nyugodtan be lehet tudni pihenőnek is néha. Láttam a Zuzanás workout-ot, őszintén szólva én egyenlőre nem voltam elragadtatva tőle, inkább elrettentett. Lehet, hogy majd valamikor összeszedem a bátorságomat és nekivágok, de ettől még távol érzem állok jelenleg. Sok sikert hozzá, majd várom a beszámolót róla. Érdekelne a tapasztalat.

    VálaszTörlés
  4. Még nem mentem futni, mert kiderült, hogy van egy közvetlen buszjárat a két lakhelyem között, heti egy alkalommal és buszra ültem. Most szép az idő, megettem a győri zabfalatokat, iszok egy kis kávét és megyek! Zuzana gyakorlatai közel sem olyan brutálak, mint gondolod. Nekem sokkal jobban tetszik az ő tempója. De persze Te tudod, ki tetszik jobban :)

    VálaszTörlés