2012. június 24., vasárnap

06.24 kis kirándulós és vadiúj célok

57.9kg. Soksok kiló ez, szerencsére nem végleges, habár intő jelnek egyértelmű. A mai napon pedig ismét sokat ettem-ittam, a totális unalom jeleként. Jártunk egy kisebb túrán is, de egyenlőre nagyon keveske volt, este tervezek még valami mozgalmast. Egyenlőre ennyi mondainvaló ugrik be, majd még jövök.



A kis kirándulásom nagyjából 15 km lehetett a párral. A hegyen át egy közeli tóig mentünk, aztán megmásztunk egy bazi emelkedőt egy felejthetetlen kilátás kedvéért, amit most sajnos képtelen vagyok feltölteni a fényképezőről ide, mert ha csak megpróbálom is, lefagy a gép. Azért előbb-utóbb áthidalom ezt a kis zűrt valahogy. A kilátó után már nem bírta tovább, így betonon hazasétáltunk. Ezt mélyen sajnáltam, de nincs mit tenni, így is olyan nehéz mindig rávenni, hogy velem jöjjön.

Úgy határoztam, hogy a mai napot már a cenkeknek adom, így jártam, de hoooolnaptól indul az új project. Itt a nyár, több a szabadidő, a lehetőség akár több/jobb kajára, akár mozgásra, így mostantól a vakációmat arra áldozom, hogy még sokkal-sokkal jobb formába kerüljek. Mertugyanis megihletődtem. Shapeshifter utolsó blogbejegyzése rém ösztönzően hatott rám, habár az alakja nem a számomra áhított ideál. Én nála máris lényegesen izmosabb/masszívabb vagyok, már ami a lábakat, karokat illeti és ez szerintem így van jól. A múltkoriban hallgattam mindenkire, aki azt mondta, hogy jól vagyok már így, vékony vagyok, nem kell már fogynom, ezért félretettem a saját érzésemet arról, hogy én még szeretnék a combomról, fenekemről zsírt veszíteni, feszesedni. Mostanra beérett a gondolat, én bizony még fogynék. Így holnap megkísérlek ismét visszalendülni. Nem hinném, hogy könnyű lesz és jó eséllyel párszor kudarcot vallok, mert másodszorra már nehéz, nincs annyi akarat és erő és nagyon nehéz ezekkel az utolsó kilókkal harcolni... de azért nekilátok. Megpróbálom ismét úgy, hogy előre leírom a napjaimat, kajával, edzéssel, cakompakk. Aztán majd meglátjuk. Jahh, amit nyugodtan biztosra lehet venni: most ügyelek arra, hogy változatosabb legyen az étrendem, nem azért van nyár, hogy éhezzek, miközben itt a sok zöldség/gyümölcs. Mindjárt összekapom magam és megírom az első napi tervem, az alapján, hogy mi van itthon. Most ennyi egyenlőre.

Jahh, akik még most megihlettek: Andi az új ruhájában, szeretem...csinálom és Angelocska hasa, Rajnai Réka csodás teste, habár sosem lesz olyan barbár, szépséges arcom, mint neki, de nem is kell, jó nekem a magamé is.Az antipélda pedig a tulajdon combjaim látványa a konditerem könyörtelen fényében és az, amennyit zabálok az elmúlt napokban. Hiányzik a cél. Nagyon.

6 megjegyzés:

  1. Azt hittem már eltűntél, de szerencsére megvagy :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megvagyok-megvagyok, csak alkotási válságban leledzem szörnyen... :D Dolgozom az új diéta-torna projecten. :)

      Törlés
  2. Én is olvastsam Shapeshiftert,tényleg motiváló, habár az a teste nekem sem jön be, de ízlések és pofonok és kíváncsi vagyok, hogy mit hoz ki majd még magából a csaj. És arra is kíváncsi vagyok, hogy te mit újítassz, habár nekem már így is "tetszel":)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na majd meglátod! A Shapeshiftert és engem is! :D És nézd meg a Rajnai Rékát is, mert ő most az új favoritom. Annak a csajnak annyira dögös mindene, hogy bemegy egy medencébe, felforr a víz...pedig a hagyományos értelemben nem is szép. Vagy nemtom... :)

      Törlés
  3. Megnéztem a csajt, iszonyat jó teste van, de a feje...:) Na jó, nem gonoszkodok:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez igaz :P

      Ami Shapeshiftert illeti: 2 centivel vagyok csak magasabb (talán 3), de az izmoknak köszönhetően vagy 5 kilóval több. Ennek a továbbgondolását mindenkire rábízom :/ mindenesetre a cél, hogy formásodjon, izmosodjon, helyénvaló. Van hová. És Veroca: jobban nézel ki nála, sokszor jobban. Izmokra szükség van.

      Törlés