2012. június 10., vasárnap

06.10 túra utáni pihinap? Azt hitted! 2*20 perc RR

55.4kg. Tyűűűűűűha, ugye? A tegnapi erőltetett menet után még kell a kalóriafeltöltés, úgy tűnik. Este, ahogy hazajöttem, bedőltem az ágyba, reggel meg már hatkor kidobott magából. Ahogy öregszik az ember, egyre korábban fekszik és korábban kel. Kissé nehezen mozgok és alig bírtam lábra állni. Nahh, mindjárt reggeli, aztán kezdődhet a nap.

Úgy tervezem, hogy ma nagyrészt pihenek. A talpam marhára fáj, de egyébként teljesen fitt és friss hangulatban vagyok, legalábbis nem érzékelek magamon semmit a múlt heti tünetek közül, hála istennek. Picikét lehet, hogy tornázok, de túlzásba nem akarom vinni, mert azért valószínűleg elég nagy sokk érte a kis szervezetemet megint. Enni pedig eszem, amit megkívánok, nem lavafacázok most ezen.

Kaja:

fehérjés zabása
jégkrém
túrós-joghurtos-fehérjés
korpovit-hegyek
csípős karfiolkrémleves fetával, roppanós keksszel
barnarizs-cottage cheese-saláta
soksoksok túrós-joghurtos-fehérjés
soksoksok alma
még nem olyan soksoksok sült túró, de még lehet...

Már most tervezem, hogy hol tudnék kirándulni, vagy futni és hogy. A legjobban km-t szeretek zabálni :P Reggel padival megyünk edzeni, jóóó lesz! Addig pedig eszek rendületlenül.

Nem sikerült megállnom teljesen edzés nélkül a napot. Bírtam, amíg bírhattam, de aztán annyit ettem és nem csináltam semmi értékelhetőt és már úgy nem bírtam tovább, hogy muszáj voltam valamit...így lett Rubint Réka. Szükségét láttam némi hasizomtornának és mivel a fenekem egyre jobban leereszt most a túráktól, így hozzácsaptam a fenékblokkot is a pakkhoz. A napi 20 perc dvd 2*20 percét végeztem el így. A lábas 20 percet kihagytam, mert egyrészt, csak 53.5km-t meneteltem le tegnap, másrészt meg éjfélkor nem dübörgünk a pszicho szomszéd mennyezetén. Szerintem nem örülne. A felsőtestes 20 percet szintén pihentettem, ha már a terv szerint reggel a konditeremben kezdek. Elvileg váll-has nap következne, de a hasam mostanság kapott eleget, úgyhogy meglátjuk, mit alkotok a váll mellé. Nagyon el nem fáradtam, de lelkifurdalás helyett jól jött és imádom az icipicire görcsölődő farizmokat. Igen, tudom, beteg dolog ez :P

2 megjegyzés:

  1. Honnan van ennyi energiád? Küldjél nekem is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Küldve! :) A sport nagy előnye, hogy nem csak elveszi az energiát, hanem fel is tölt vele, csak sokkal jobban. :D

      Törlés