2012. június 14., csütörtök

06.14 mell-tricepsz

56.4kg. Most éppen felfelé ágban vagyok kilók tekintetében, de már tényleg fel sem veszem, a tükör nem ezt adja vissza. Aludtam, ettem, mindjárt megyünk edzeni. Nincs nagy újság egyébként. Kicsit nyűgös és lehangolt vagyok, de ez csak annak az eredménye, hogy három éjszakás van mögöttem és nem alszom valami túl jól mostanság.

Kaja:
diós-fehérjés zabkása
soksok korpovit
soksok fehérjés joghurt
mákos sült túró
hagymaleves joghurttal, kis fetával
roppanós kenyér

Még  mindig nem csináltam meg azt a szerencsétlen hagymalevest, pedig már igencsak ideje. Voltam edzeni, az elején nagyon-nagyon nyögvenyelősen és kínlódva ment, aztán olyan bókot kaptam (ami végülis nem is bók volt, csak sztori), hogy a teljesítményem felszökkent 200%-ra, végül egóban megerősödve és jóízűen humorkodva fejeztem be az edzést. Szeretem ezt a termet nagyon, néha olyan, mintha haza mennék. Lassacskán már mindenkit ismerek és jóban is vagyok a legtöbbjükkel, mindenki kedves és segítőkész. Ez az előnye annak, hogy egy pincében elrejtett, 50 fős, egyesületként üzemeltetett terembe járok, nem valami csillivilli, üzleti alapon üzemeltetett krómcsodába. És a felszereltség is teljesen megfelelő, de tényleg. Jahh, az ominózus bók, ami feldobta a kedvem: a terem üzemeltetője mesélte, hogy az utóbbi időben 10-12 ember kérdezte meg tőle, hogy ebbe a terembe járok-e. Olyanok is, akiknek közük nincs a sporthoz. Hát én egyáltalán nem gondoltam, hogy ennyire látványos, hogy edzek, meglepett. És nagyon örülök neki. És nagyon éhes vagyok, úgyhogy most megyek alkotni sült túrót.

Végülis megcsináltam a hagymalevest, jobbra emlékeztem, de nem rossz.

2 megjegyzés:

  1. Ez tök jó, Veroca!:)) Ezek olyan jól tudnak esni az embernek! Nekem most a szüleim jegyezték meg, hogy látszik rajtam, hogy fogytam/sportosodtam (anyum szálkásodást említett, de én azt azért túlzásnak tartom xD) :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végülis a szálkásodás az a fogyás, ahol az izmokról letisztul a zsír, így szebben látszanak. Nagyon nem lőtt mellé. És gratulálok hozzá. :) És tényleg nagyon ösztönző tud lenni, ha felfigyelnek rá :)

      Törlés