2012. június 15., péntek

06.15 RR napi 20 perc - hasizom

56.4kg megint. Egészen jól aludtam ma és egész jókat ettem is, sportszempontból is eddig sikerlt a legszerencsésebbhez tartanom magam: nem csináltam semmit. Még. És ez jó érzés, mert kissé túledzett vagyok mostanság.
Tegnap olvastam ezt-azt a zöld turmixról és a nyers konyháról. Én nem venném ezt a dolgot olyan véresen komolyan, mint ők, de érzem, hogy valami még hiányzik az étkezésemből, ezért úgy érzem, hogy a zöld turmix csodás uzsi-tízórai lehet és némelyik nyers ételes fogás is nagyon jó, bár ezen konyha hívei szemében némileg ronthat a véleményemen az, hogy időnként sült hússal kísérném. Én nagyon szeretem a nyers zöldségeket-gyümölcsöket és boldogan fogyasztanám gyakrabban őket, azonban a kizárólagosságtól irtózom.

Csináltam egy bevezető zöld turmixot: kis fej saláta és két alma került a turmixba és némi víz. Az első korty rémítően hatott, így tettem bele pár csepp édesítőt, becsszó, legközelebb már kihagyom, de most még szükségét éreztem. Döbbenet módon az eredmény nagyon finom lett. És valahogy jó érzés inni (enni?). Biztos, hogy máskor is csinálok majd, nagyon jól érzem tőle magam.

Kaja:
diós-fehérjés zabkása
jégkrém
1 csomag győri édes jó reggelt
zöld turmix
joghurt fehérjével
korpovit
nagy adag mákos sült túró
1 alma
fehérjés joghurt
hagymaleves
cottage cheese
roppanós kenyér

Közben történt valami nagyon nem jó. Épp Zuzanától a Butt Fat Melt Down próbálgattam, hogy megcsinálom, mikor az egyébként állati izomlázas belső combomba belehasított a fájás. Mit mondjak, nem élveztem. Valószínűleg most le kell tegyek erről, sőt, biztosan és inkább belenyugszom, hogy hasizomnap van (értsd: pihenőnap léleknyugtatással). Így gyorsan nekilátok a RR 20 perces hasizomnak, mert még annyi belefér az időmbe és mert nem szeretnék ismét Tony Hortonnal izzadni... Jahh, valamiért rámtört a farkaséhség, nem vagyok tőle elragadtatva. Pedig már olyan jól ment ez a nap a zöldségekkel... ki kell tapasztalnom, hogy mitől kapok zabálásrohamot.

Sikeresen túlestem a napi hasizmon is és a többi testrészemnek igazán jár egy nap pihi, már napok óta érzem, hogy rám férne, csak egy ennyire durva jelzés kellett, hogy igazán komolyan is vegyem. A belső combom még mindig fáj, jól meghúztam.

5 megjegyzés:

  1. Hmmm, én inkább eszem nyersen:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha gondolod, nézz szét itt, vannak túlkapások, de akad némi ínyencség is :)

      Törlés
    2. http://gittarawfood.blogspot.hu

      Törlés
  2. Alacsony szénhidráttól lehet a falási roham? képzeld, délutánonként már nem koslatok. Már csak úgy 2-3-ig vagyok energiátlan és kaja után koslatós. A délutánokat, estéket már tök jól bírom, sőt, itt ülök még éjfél után is!!!! jó ez a szénhidrát. Remélem, most nem fogok felhízni. Nem árt majd követnem a centiket és bőrredőket, mert mint kiderült, vak tyúk vagyok, ha tükörbe nézek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, hogy lehet tőle falásroham! Sőt, attól van. A szervezet keresi azt, amiben hiányt szenved. Szorítok, hogy működjön ez a dolog.

      Törlés