2012. június 10., vasárnap

06.09 Bükk fennsík teljesítménytúra

57.3kg, ennyivel keltem. Nem is csoda, ahhoz képest, amennyit előző nap összeettem, még azon csodálkoztam, hogy hova lett bennem az a töménytelen kaja. Nem volt mondjuk nagyon időm a csodálkozásra, mert reggel fél 6-kor indultunk Lillafüredre pecsétvadászatra.Annyiból nem olyan szörnyű nagy meglepetés, hogy a múlt hétvégét is ezzel töltöttem, de hogy amint helyrejött a bokám, máris ész nélkül rohanok folytatni, az engem is meglepett.
Úgy volt, hogy négyen megyünk, anyukám és egy idősebb pasi 25km-re, egy fiatal srác velem talán 50km-re. Ember tervez, ugye, így hárman mentünk, az utitársnak valóm inkább a bulizást választotta. Kedélyesen telt a nap. Út közben bementünk egy kocsmába csokizni-kávézni, majd odaérve Lillafüredre nevezés, indulás. Én lettem a nap eltévedő bajnoka. Futottam szaladtam, mégis mindig ugyanazokat előztem meg, többször is, nagyon nevettek. Találtam ideiglenes útitársakat is, nagyon szeretem ezt a dolgot. Együtt menni valakivel 10-20-30km-t, beszélgetni egy jót, aztán tovább a következőig. Sok okos dolgot meg lehet így tudni. A végére egyedül maradtam, de addigra három útitársat elnyűttem, bár ebből kettő nem sokkal utánam futott be. Nagyon jó volt, ahogy anyuékkal ücsörögve szurkoltam a beérkezőknek és sokan visszamosolyogtak, volt egy-egy kedves szavuk, megkérdezték, hogy eltévedtem-e még. Nagyon megy az eltévedés, de nem bánom. Ez az imagem is, emiatt lett annyi ismerősöm. Aztán idővel majd csak belejövök a tájékozódásba is. Csodás tájat láttam kedves embereket ismertem meg és közben megtettem 53.4km-t 10 órán belül. Ilyen egy szép nap. Megjegyezném, hogy Szamócának teljesen igaza van: a teljesítménytúrázás függőséget okoz.

Ja, még valami, a kaja: Huhh, sokat ettem, ment nagyon a szemétégető üzemmód. Reggeli zabkása, két fehérjeszelet, két csoki, három jégkrém, korpovit keksz, alma, két szelet zsíros kenyér lila hagymával, két csomag szőlőcukor. Hirtelen ennyi ugrik be, de biztos volt még. Nem számít, ez egy ilyen sport, szükségem volt a kalóriára.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyes vagy!!!!!!! Egyél eleget!!! Valami normálisat, ne korpovitot! :) Egy szelet pizzát!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ettem. Reggeli zabkását és jégkrémet. Kezd jószokásommá válni ez a jégkrém-dolog, lassacskán nekilátok visszaépíteni... :)

      Törlés
  2. Sok-sok km, ügyes vagy nagyon!!!
    Menni fog az a 42 így simán!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ebben bízok. :) És már nagyon szeretném. De neked is grat a 23 lefutott km-hez, nagyon szép! :)

      Törlés