2012. március 29., csütörtök

03.29 hátnap

Ma tényleg nagyon lusta vagyok, egyszerűen nem bírok elindulni. Ez már botrányos. Kerítek valami motivációt és még némi kaját és indulok. Jahh, híztam is fél-egy kilót... :S

Angelocska, nagyon sok mindent ettem, amit nem kellett volna, de azért én abban bízok, hogy a tünetek: brutális falánkság, némi felszedett súly és kis kedvetlenség csak annak a jele, hogy ismét közelednek "azok" a napok... de csodás motiváció a számomra, ha alapos bizonyíték nélkül leírom: híztam. Egyből sikerült elindulnom az edzőterembe, ahol is hát-napot tartottam és újabb kedves embert ismertem meg. Nagyon jó kis terem, a cicababák és a kőagyúak máshova járnak, így tényleg jó lemenni. Picit még fáj a mellkasomon a sérülésem, amit tolódzkodás közben szedtem fel a múltkor, de érzem, hogy már javul.

Mostanában csodák történnek velem: A múltkor melóban állított meg egy olyan negyvenes nő, akivel eddig nem is beszéltem, hogy elmondja, milyen szép vagyok azzal a hajjal/sminkkel. Ma egy öreg néni mondta az utcán, hogy szerencséje lesz, mert szép lánnyal találkozott, milyen csinos vagyok. A fiúk az edzőteremben nem mondanak ilyeneket szerencsére, de hitetlenkedve hallgatják, hogy edzőterembe még csak három hónapja járok, azt mondják, évek munkájának tűnik. Örülök, mert az edzéshez szuper a genetikám, de a többi dicséretet nem tudom hova tenni. Arcra nem edzek. :) Lehet, hogy Vavyan Fablenek lesz igaza a sport hatására visszafelé ténfergő önbizalomról, a királynői tartásról és a megszépítő boldogságról. Nem tudom, de nagyon örülök.

Off-topic vége: Indulás előtt itthon 4*8 nagyon könnyített húzódzkodás, lent a teremben 3 féle különböző lehúzás, mellhez, tarkóhoz és szűken mellhez, gépen hasonfekve evezés, egykezes evezés féltérden és a merevlábas felhúzást áttettem mára, bár most csak 3 sorozat ment. Mostanában még mindig nagyon sokat erősödöm és fejlődök. Jelentés vége, rohanok dolgozni.

4 megjegyzés:

  1. ez most komoly? mit ettél már megint? ennyi mozgás mellett...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, rólam meg tavaly nyáron még senki nem mondta volna meg, hogy szoktam edzeni. Genetika :) Van, aki szerint nem létezik, van, aki szerint ez csak kifogás,de igen, kőkeményen ott van... gratula :)

      Törlés
    2. A genetika kifogásnak tényleg kevés azok számára, akik ezzel takaróznak. Aki tényleg nagyon akarja, az mindenképpen meg tudja csinálni, csak néha nagyon nehéz. Olyan ez, mint a soványság. Van, aki alapból az és van, aki keservesen kínlódik érte. Vagy akkor az sem az lenne? :D
      Mindenesetre az én izomzatom időnként napról napra érezhető mértékben nő, nem hinném, hogy ezzel mindenki így van... :)

      Törlés
  2. Hát nem, én pl. nem így vagyok vele :) De felsőtestre már egész jól rágyúrtam, de fehérje nélkül nem menne sehogyan sem. Lassan lábra is rágyúrok, de nagyon lassan alakul, a futás most azért már egész szépen kisimította :) nyárra úgyis jók leszünk!!! :))

    VálaszTörlés