2012. március 27., kedd

03.27 Gyors stadionos muszájfutás +kis esti hasizom

Össze is keveredett ma az idő és túlsággal nagy kedvet sem éreztem, de kötelességtudóan lekocogtam a stadionba és lenyomtam a napi kötelező penitenciát. Nem tudom pontosan, kb.: 11.5km-t futhattam, 58 perc alatt. Jól nem esett, de túl vagyok rajta és ez az érzés már nagyon is jó. Estére még tervezek hasat.

Este lett közben és én nagyon is jól érzem magam a tudattól, hogy tisztességesen edzettem, főleg, hogy tisztességesen be is kajáltam. Jó, hogy megcsináltam.
Találtam Szamócának valamit. Terepfutás, de igazából. Nem tudom, meg merném-e próbálni. És ti?

És végül, de nem utolsó sorban, teljesítettem az Ab Ripper X-et, ha már beígértem a hasizmot magamnak. Még nem szoktam hozzá, úgyhogy jó darabig élvezhetem még áldásos hatásait, remélem. Gyors, meglehetősen kíméletlen és nem kell rajta törni a búrámat, mert itt van készen.
Holnap délelőttre hátedzés a terv, ha futná az időmből, akkor talán egy rövidebb fajta kocogás. Majd meglátom.

2 megjegyzés:

  1. Hú, micsoda videó!
    Ez egy akkora nagy baromság, hogy már tetszik. :-D Bár kevesebbet futnak benne, mint amennyit gyalogolnak, de szeretem az ilyen kicsinálós versenyeket, edzéseket. Egy kis rákészüléssel, edzéssel tuti bevállalnám, bár abban nem vagyok biztos, hogy túlélném. :-)

    VálaszTörlés
  2. Hát, ha egyszer belevágsz, engem itthon ne hagyj! Feltétlen veled tartok...aztán legfeljebb engem serpák cipelnek fel oxigénmaszkban :P :P

    VálaszTörlés