2012. szeptember 20., csütörtök

09.20 végre futok

Kicsi több, mint 10 kili nyugis tempóban, 3-400m brutál sprint. Frusztráció kieresztve. Ismerősökkel is taliztunk, fecserésztünk kicsit, jó volt. Kellett már. Izomlázam van a háziedzéstől elég rendesen.

3 megjegyzés:

  1. Örüljön, aki TUD/KÉPES futni!!!!
    Milyen érdekes, hogy amikor az embernek nincs különösebb baja, akkor fel sem tűnik, hogy milyen szerencsés, hogy futhat (bármit mozoghat). De ha van valami és nem mehet, akkor azonnal nagyon értékéli és kicsit irigyeli azt, aki megteheti. Legalábbis én nagyon így vagyok vele.

    Jó futkározást/készülést (komolyan izgulok, pedig nem is én futok majd 2 hét múlva):D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy sajnállak emiatt a dolog miatt, de abban bízok, hogy csak ideiglenesen, a túlerőlteetés miatt jött elő és hamarosan futhatsz, mint a nyúl. Jahh, a futótársam szerint ha az ízületekkel van gond, akkor sokat kell inni, mert lehet egyszerű folyadékhiány is a dolog mögött. De lehet, hogy ezt már mondtam. Mindenesetre adj egy kis időt a szervezetednek a felépülésre és szerintem helyrejön. :)

      Törlés
  2. Ivás, ivás, ivás....tuti, hogy ez a gond, minden problémám egyenesen vezethető vissza a kevés folyadékfogyasztásra. Pedig igyekszem. Akkor most megyek és iszom egy hosszú, 10kortyosat.

    Jó versenyzést, majd mesélj!!!

    VálaszTörlés