2012. szeptember 15., szombat

06.15 edzőtermes futipihi-nap

Szabadnapom lévén hosszan tűnődtem, hogy mely mozgásformáknak áldozzak és milyen sorrendben. Végülis arra jutottam, hogy a mell-válledzésem még hátra van a héten és ezt teljesen nem szeretném kihagyni, így lementem a terembe és túlestem rajta. Kicsit lusta voltam, főleg mivel végigettem a napot. Megint.
Az egyetlen ok, amiért nem ugrok ettől a falnak, hogy holnap délután háromtól megbeszélt futásom van, minimum 30, max. 40km erejéig, ami szerintem nagyjából rendbe teszi a mai fogyasztásból adódó pluszt. Egyébként közeledik a napja, amikor a kajáról fogok mesélni, ahogy Angéla kérte és arról, hogy a rengeteg futás következtében milyen változásokat figyeltem meg magamon. Előzetesben annyit elmondanék, hogy rengeteg futás mellett soksok kaját megengedhetek magamnak, de azért nem mindent. És heti 60-65km mellett képes vagyok hízást produkálni. Habár ehhez már ipari mennyiségű junk szükséges, de bizonyos mennyiségű mozgás felett a tested üvölt a szénhidrátért. Abban bízok, hogy lassan normalizálódik a helyzet most már.
Jahh, az edzés: alap melledzés: fekvenyomás, tárogatás, áthúzás, 4-4-4 sorozat erejéig, majd tarkótól nyomás, oldalemelés, előre emelés a vállra és végül 4*25 lebegőülés hasra. Ennyi fért az edzésbe, én végülis meg vagyok elégedve vele, habár ma még futni is szerettem volna, dehát belustultam, nincs mit tenni. Szerintem a holnapi futással így is meglesz a heti adagom.

2 megjegyzés:

  1. hogyhogy már nem mellről nyomsz? pedig tényleg jobb... amióta mondtad, nagyon megszerettem :)

    várom az étkezések leírását :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Épp foglalt volt a guggolókeret, amin csinálni szoktam, időben viszont nem voltam eleresztve, így választhattam, hogy ez, vagy az Arnold...viszont tudom, hogy ezt hatékonyabban tudom végezni.

      Törlés