2012. augusztus 9., csütörtök

08.09 nagyfutás

Ma reggel késznek éreztem rá magamat, hogy fussak egy kicsit. Gondoltam, nem sokat, csak egy tízest, vagy kicsit többet. Meg is indultam a stadionba, fülemben a Kossuth rádióval és már ezt is óriási eredménynek éreztem. Kezdetben nem ment túl jól, de túl rosszul sem, csak meglehetősen untam a dolgot.
Aztán találkoztam egy idősebb ismerőssel, vele futottam egy fél kört, aztán egy másikkal, aki ugyan korban jó 15 évvel idősebb nálam, de az erőnléte sokkal jobb, mint az enyém, így ez lett a szerencsnapom. Jó nagyot futottunk és nagyot beszélgettünk közben mindenféle futós dolgokról a cipőválasztástól a különböző versenyeken át a lóbalzsamig és közben nem unatkoztam és kényszerítettem a testemet, hogy tovább vigyen és még egy kicsit és még.... 48 kört futottam , azaz 30 km-t. Fájt és fáj és kicsit rossz, de ez hasznos fájdalom és végre sínen vagyok és egy ilyen lökés már nagyon kellett. Sajnos az eddigi edzőtársak mind kikoptak mellőlem és túl sokáig ez a mostani sem fog kitartani, mert neki megvan a saját felkészülése és edzéstáblázata, mert ő is a Budapest Maratonra készül. De ha csak egyszer-egyszer futhatnék vele is, az már kb. három alkalmi edzőtárs. És holnap reggelre bevállaltunk egy 8 km-t. Remélem innentől már jobban sínen leszek, mert pont ma reggel nézegettem, hogy már csak 8 teljes hét a maraton + 3 nap. Nagyon-nagyon kevés. A mai kaja eddig kifejezetten diétás, de nem túl egészséges: 1 adag zabkása, 1 adag kávé, vitaminok. Most csinálok még egy zabkását, mert hosszú futás után ez jár. Jajj, de jajjj, de fáj mindenem!!! És éhes vagyok! Ja és nagyon kellemes futóidő van, ez már nem az az igazi kánikula.

7 megjegyzés:

  1. Hát gratulálok :) Ügyes vagy nagyon :)
    Hogyan érted, hogy nem egészséges a kajcsi? Hogy nincs benne mindhárom összetevőből egy kicsi? Egyed csak a zabkását, attól leszel "nagy" és erős és jó maratonista :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy értettem, hogy délután háromkor nagyon kevés, ha csak ennyit ettem aznap. :)

      Törlés
    2. Ja hát igen... így már érthető. Hogy hogyan volt energiád, az kevésbé :) Hát, jó étvágyat a pótláshoz :))

      Törlés
  2. Juhiiiiijjj, eszméletlen csaj vagy!!!!
    Menni fog az a maraton simán, benyomsz még pár 30ast, egy 35 körülit, pihi és jöhet a 42!!!!
    GRATULÁLOK!!!
    Nekem ma megy el épp futás nélkül a napom, sajnálom, de ez van! Holnap is van nap!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te futsz mindig máskor, nem is szabad minden nap, pihenj csak! :)

      Törlés
  3. Azta mindenit!!! :OOO WTG, csak így tovább!
    Én még csak a szigetkörre gyúrok! xD (5,3km) :))

    VálaszTörlés