2012. augusztus 27., hétfő

08.27 fáradt hát-hasnap

A mai napon meglepően könnyen keltem, egész jól bírtam melóban is, pedig meglehetősen sokat kellett állni, de bánta csoda, elszórakoztattam magam. Csak folyton éheztem, pedig szünetekben tömtem magam. Mire hazafelé indultam, már rosszul voltam az éhségtől. Teletankoltam magam, pihiztem kicsit és irány a terem.
Nem túl nagy lelkesedéssel, de lenyomtam a napi hátedzésem, némi hasazással körítve, azt sem szabad teljesen hanyagolni. Aztán elmentem a zanyuhoz, bekajáltam, de rendesen és ekkora már annyira, de annyira fáradt voltam, hogy nem tudtam világom. Kicsit már javult a helyzet, de még mindig tart ez az állapot, egy pillanat alatt el tudnék aludni. Nagyon-nagyon kifárasztottam magamat. A gond csak az, hogy mára még volt pár tervem. Körömlakkozás, hajfestés, szóval renoválni kell, mert málladozik a vakolat. De nincs erő. Nem tudom, hogy kellene, valószínűleg villámgyors intézés és ágyba. Nem tudom, mikor voltam utoljára ennyire fáradt. Szerintem ez még a tegnapi 30, még nem lett kipihenve. Ja, a múlt héten azzal együtt így 64-64.5km-t futottam. Ez teljesen rendben van.

Fél tízenegy és még ébren, ezt jól kibekkeltem. Újabb minden diétás táplálkozási jótanácsnak ellentmondó turmixom született. Semmire se jó, de nagyon finom. Végszükségben lehet edzés, futás előtti/utáni turmix a neve: Maradt pár romló szem barackom, átszálaztam, a javát kiszedtem, mixerbe dobáltam, vízet engedtem rá, fél kanál csokis fehérjét, édesítőt és kb. egy deci tejet. Összecsapattam. Nyammmiiiii...megdöbbentem rajta magam is, de isteni!

2 megjegyzés:

  1. Nem csoda, hogy fáradt és éhes vagy, ennyi futás/edzés után én valószínű egész nap a hűtő előtt ülnék és zabálnék, meg aludnék:) Nem semmi csaj vagy, szép kis kilométer számot hoztál össze!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Huhhh, még mindig hulla vagyok! :) Abban bízok, hogy ma egy jó kis laza futás és a hazatérő kedvesem majd kipendít ebből az állapotból. :)

      Törlés