2012. augusztus 28., kedd

08.28 fáradt futás

A mai napra a terv 40, v. 60 perc közepes tempójú futás. íennyi és nem több, csak arra várok vele, hogy kicsit hűljön az idő. Az egyetlen probléma, hogy még mindig el akarok aludni percenként és borzasztó fáradtnak érzem magamat.
Tudom, hülyeség, de olyan érzés, mintha a fejem tetején és a tarkómnál feszülne és zsibbadna a bőr a fáradtságtól. Nagyon gáz. Közben lassacskán kezd bennem pezsegni a tettvágy, amíg nincs futás, egy kicsit rendet tehetnék és virágokat ültethetnék át. Sokat eszem, keveset iszok és pihenek, így hát most szerzek egy üveg vízet, némi almát és egy jó könyvet (még mindig a Katedrális) és összebújok velük fél órára. Aztán összekapom magam és átültetem a húsvéti kaktuszom egy kétszer akkora cserépbe, elmosogatom azt a pár edényt és futni megyek. Aztán leszedem a szárítót és rendet rakok. Legyen elsőre csak ennyi a terv, ez nem túl sok és nem is bonyolult. Aztán ha mindennel végeztem, még jövök és jelentek. Remélhetőleg legalább egy programpontig eljutok :P
Tudom, hogy akarom, csak olyan nehéz elindulni...de már mindjárt.... nagyon akarom...remélem sikerül... :) Ha esetleg nem, akkor ma pihenőnap, ami nagyon rámfér és a múlt heti metódus szerint holnap kezdem a futókázást.
Ez is nagyon aktuális ám:
Megtettem!!!!!!!!! Ráedzettem akaraterőre, megtettem a legnehezebb lépést, aztán a többit is, szép sorban. 50 percet futottam, szerintem kicsit több, mint 10 km-t, de a fene tudja pontosan. 10 körül volt. Nagyon örülök neki. :) És legújabban hangoskönyvre futok. Már egészen előrehaladtam a Fekete Városban.

1 megjegyzés: