2012. augusztus 8., szerda

08.08 hát-karedzés

A mai napra egy örömprogramot találtam ki magamnak. Edzeni megyek, aztán kifekszem a strandra, legalábbis most ez a terv. Jelenleg a barnaságom vége a rövidnadrágom kezdete, elég idétlen így.
Huhh, írtam ide két filozófiai kisregényt, aztán mindkettőt töröltem és most megyek a dolgomra. Most már hármat, túlteng ma bennem a közlésvágy. És nem haladok sehova. Úgyhogy most megindulok edzeni, de már tényleg.
Kajával ma eddig jól állok, reggeli fehérjés zabkása löttyenetnyi tejjel, soksok kávé kis tejjel (a soksok kávé nem olyan jó) és eddig ennyi. Majd edzés után, strand előtt magamba tömök valamit.

Ettem pár karika cukkinit, csak mert kajaidő volt és edzeni indultam. Hát-karos napot tartottam, aholis ismételten kiderült, hogy vissza szét kell szedni a felsőtest-edzéseket háromfelé, mert ez így kicsit sok. Annyira kifáradtam a hátedzésben, hogy pöccre bedurrant a bicepsz-tricepsz, alig kellett rá edzeni valamit.  A húzódzkodás-gyakorlat egyre jobban és jobban megy, aztán fűrészelés, hiperhajlítás, mellhez húzás szélesen, evezés szélesen. Ez ment hátra. Bicepszre 8 sorozat, tricepszre 10 sikerült és már jön is a jól megérdemelt sült túróm. Aztán betámadom a strandot. :)

Huhh, azt látni kellett volna, ahogy a sült túrócskámat ettem... lusta voltam mozgatni a karomat, így kézzel kivettem az edénykéből megtámasztott csuklóval és úgy maradtam, szájjal hajoltam rá a kezemre...jól elfáradtam. Megettem kettőt és mentem a strandra. Három órácskát forogtam a napon, szépen lebarnultam, megéheztem, udvarlóm is akadt, de meggyőztem, hogy nem akar ő velem beszélgetni. Utána mentem anyuhoz kajálni. Karalábéleves és jó adag műzli fogadott. Tudom ám, hogy nem való estére, de szénhidrátéhségem van...szerintem a három napos éhezőstől...csoda vigye el...és még egy kis mézet is kóstolgattam. Hazaértem, mosogattam, besalátáztam és nincs bűntudatom. Futókedvem viszont egyre több :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése