2012. augusztus 6., hétfő

08.06 harmadik nap diéta + sok séta& kis hasizom Rékával

Telik-telik ez a nap is. Reggel fél 9-től úton vagyok, meg nem álltam, nagynénit kísértem kórházba, nagyi házba, kórházba, polgármesteribe, majd haza - és mindezt gyalog, legkevesebb 7 km van már a kis lábaimban. Csaltam is egy nagyot, a tízórai fehérjeturmixom, VAGY gyümölcsöm helyett lett fehérjeturmix ÉS 7 kis, éretlen barack, pár szem savanyú szeder és egy kis szilva. Ja és egy koktélparadicsom. Zabalány...
mindig is rémesen rosszul viseltem, ha keveset lehetett enni. A tápanyagok korlátozásait simán, de hogy madárkaadagokat és csak napi ötször, az tortúra nekem. De olyan tortúra, ami erőt és tartást ad. Most ejtőzök kicsit és aztán indulok edzeni egy jót. Egyáltalán nem vagyok gyenge, fáradt, vagy beteg sem, csak néha éhes. Azt meg kibírom.

Rosszul viselem. Mert ennék. Semmi más bajom nincs, csak hogy ennék...unalmamban és megszokásból, de akkoris...

Erő és tartás, jahh, fasza...de ennék :P Újratervezés: mostantól délutánonként zöldség és fehérje mehet, más továbbra sem, de a nyers zöldséghez ragaszkodom. Ja és a tojáshoz. Nem nagyon sok plussz kalória, de sokkal-sokkal magasabb komfortérzet.

Fehérjéztem, cukkiniztam, nem tudom, hogy jobb-e. Egyszerűen cask marhára frusztrált vagyok és ezt többnyire evéssel kompenzálom. Az a nagy helyzet, hogy a mai nap egy totál káosz volt.
Az egyik közeli hozzátartozóm közeli hozzátartozója meghalt. Maga a haláleset nem érint végzetesen, de a nagynénémet nagyon sajnálom. Őt kísérgettem reggeltől, halotti anyakönyvi kivonatot szereztünk és egyéb vidám eseményekkel mulattuk az időt. Nagyi a kórházban sincs túl jól, ma befulladt, neki sem ez volt a top napja. Ezek után még este anyu is jól felbosszantott szokásához híven. Borzasztóan elfáradtam és most eléggé elegem van. Eddig összesen a Rubint Réka Napi 20 percéből csináltam meg a hasizom-részt. Ráadásul rádöbbentem, hogy állásidőben a legrosszabb diétázni, mert ilyenkor egész áldott nap azon jár az agyam, mikor lehet már enni.

1 megjegyzés: