2012. augusztus 5., vasárnap

08.05 második nap + képek + olvasós pihinap

Elkezdtem a második napot. Már rosszul indult, mert a kedves futótárs megint azzal indított, hogy lemondta a futást. Hát, nagyon köszönöm, szörnyen örülök neki...ennyire megbízható. Így még én sem indultam útnak, valószínűleg a diétának köszönhetően extralusta vagyok, de nem hagyom annyiban, mindenképpen futok este egy tízest legalább. Ági a példakép, ha ő bír majd mindennap futni, én is bírok és punktum. :)

Készítettem pár fényképet az aktuális romosságomról. A pocakommal majdnem elégedett vagyok, igazából még mindig a combom és a fenekem frusztrálnak, főleg az új, piros kisnaciban. Remélem, javul valamit a helyzet hamarosan. Egyébként hét körül keltem, nyolcra túlestem a reggelin (fehérje, vitaminok, light pohár energiaital), 11-től tízóraizni készülök. Egyéb újság jelenleg még nincsen.


Huhh, dél van és állati rosszul viselem a dolgot. Nem éhes vagyok, hanem született unalomevőként el sem tudom képzelni, hogy mi mást tehetnék...

Este hat, majdnem túlestem a második napomon diétalandben. Reggeli fehérje, tízórai 20 dkg dinnye lett, ebéddel kicsit megcsúsztam, de kb. 15dkg csirkemell erdei gombával teflonban összepirigatva uborkasalátával, uzsira van még egy bébicukkinim, vacsi pedig különleges tervezésként fagyiiii: felvert tojásfehérje fehérjével ízesítve, fagyasztva, legalábbis ez a terv, ha a pár elment, nekilátok csinálni. Jahh és mostanra jócskán megkönnyítettem a magam számára a feladatot: Vavyan Fable: Barbárság tengere c. új könyve a figyelemelterelőm. Naggyon hatásos!

Este fél kilenc, icipicit csaltam, az az igazság. Megcsináltam a tízórási fagyit és annyira, de annyira fincsi már így, fagyasztás nélkül is, hogy derekasan beleflamóztam.  Végülis nem a kajamennyiséggel van a gondom, csak hogy másfél óra még van a kajálásig... futni még mindig nem indultam el. Szörnyű, hogy milyen lusta vagyok, akkor is, ha tudom az okát.

Na most már sokat csaltam, csináltam még egy fagyinak valót. 3 tojásfehérje, 1 kanál epres-fehércsokis fehérjepor. Épp a jégen csücsül :)
A futás...hát....öööö...vihar volt és jég... na nem egész nap, az tény. De ha már így sikerült, legalább megpróbálom kiélvezni, holnaptól meg tényleg megint belecsapok a lecsóba. Most pedig csak olvasok és olvasok és olvasok.

10 megjegyzés:

  1. A combod szerintem full izom, meg úgy összességében jól nézel ki, nem tudom mit parázol :) Ezzel a diétával annyit érsz majd most el, hogy lemegy rólad 4-5kg izomból, mert hájad nincs, és utána 2 héten belül vissza fogod hízni. Miért nem próbálsz meg csak egy kicsit tudatosabban kajálni, felesleges nasikat kiiktatni,de mindezek mellett jókat enni, nem sanyargatni magad? Szép vagy, csinos, edzel meg futsz, mint állat, kell a normális kalória és szénhidrát bevitel. Így csak kikészül idegileg. Na de nem akarok okosnak tűnni, csak tanács :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyszer végig akarom csinálni. Tudni akarom a határaimat... :) És a combomon és fenekemen sajnos sok a zsír még...nem érzem így jól magam, nincs önbizalmam. Tudni akarom, mi a legtöbb, amit kihozhatok magamból. És most a peak-átalakítás kapcsán sokan csinálják, így még csak egyedül sem kell vele éreznem magamat :)

      Törlés
    2. Én csak féltelek:) Na meg én magamból indulok ki, én tuti nem tudnám megcsinálni, egy napot sem! Már a reggelinél elvéreznék. Ha nincs meg a napi zabkása adagom (50gr, 1,5dl tejjel) akkor végem van :D

      Törlés
    3. Bajom nincs, ne aggódj, szervileg teljesen jól vagyok. :) A zabkásán én is nagyon aggódtam, másfél éve az imádott reggelim, de egyenlőre nélküle is jó. Annyi, hogy holnap már a tojásos uborkás reggelit választom, nem a fehérjét, mert az sajnos nem túl laktató. Hogy a futást hogy bírom, az meg majd csak este derül ki, miután a párom elment. Neked meg nagyon szorítok a magánéleti káoszhoz és minden elismerésem, hogy emellett még kalóriákra ügyelsz és edzel.

      Törlés
    4. Pffff.....na pont a mai nap nem figyelem,szerintem már tízórainál meghaladtam a napi limitet és még hol van a nap vége? Borzasztó-borzasztó :)

      Törlés
    5. Borzasztó-borzasztó, de megesik :) Alakulnak már valamerre a dolgok?

      Törlés
    6. A párkapcsolatom sinen van, a munkahelyi dolgokban nem változott semmi, de csak azért,mert drága főnökömék nem veszik fel a telefont....
      Hogy bírod a napot? Voltál futni? Nekem is kellene a nagy zaba után, de csak 3,5 órát aludtam,úgy melóztam,így nem igazán érzek enerdzsit:)

      Törlés
    7. A nyers tojásfehérjével vigyázz, főleg igy nyáron, nehogy hasmenés legyen a vége....

      Törlés
    8. Ha a párkapcsolat sínen van, akkor a többi már csak bajocska lehet, ha még oly bosszantó is, nem igaz? :) Egy napi evéstől még senki nem hízott meg, a főnöködék előbb-utóbb kénytelenek felvenni a telefont és az éjjel talán végre kialszod magad. Engem meg ha a gombamérgezés nem vitt el, akkor már csak nem a tojás fog :P Futni még nem voltam, most ment el a pár és lusta vagyok és eleredt az eső...de igyekszem-igyekszem...

      Törlés
  2. azért a szalmonellával vigyázz :P de amúgy is húúú, micsoda csalás, tojásfehérje és fehérje :) hát, ettől nem kell féljél, azt hiszem :) csak a nyersességétől, bár reméljük, jól lekezelték :)

    VálaszTörlés