2012. augusztus 4., szombat

08.04 olyan első diétás nap, hogy hojjjojjjjj + kirándulás

Ma megpróbálok belevágni abba a csontkemény diétába, amiről már meséltem. Félek tőle, de alaposan. Annyira minimális szénhidrát-bevitellel operál, hogy olyat még nem is láttam, így egy kicsit csalok ezen. Kapásból a fehérjém többet tartalmaz a megengedettnél. Most ilyenem van:

Nem rossz, de számomra nem is kiemelkedő.

Hogy elvileg hogy néz ki a mai napom?
Reggeli egy fehérjeturmix
Tízórai egy szelet dinnye, vagy két kisebb alma
Ebéd 10-15dkg csirkemell 30dkg zöldséggel
Uzsi cukkinikarikák
Vacsi fehérjeturmix

Gyilkosan hangzik, ugye? Szerintem is, nagyon kíváncsi leszek, hogy hogy fogom bírni. Könnyítést és kis csalást így az elején még alkalmazok. Reggel a párom tejet tett a nagy adag koffeinembe, kis habozás után bevállaltam. Az is a terv része, hogy egész nap kalóriamentes löttyöket iszok az éhség kordában tartása végett. Sajnos bcaa italporra nem telik...de azért megteszek, amit tudok. Utolsó tényezőként pedig nem vagyok hajlandó még a zöldség-adagommal is agyonra spórolni, azzal megengedőbb leszek, mint a diétában. Nekem egyébként is csak a saját színpadomra kell felállnom, nem az ország-világ elé. Holnap majd fényképezkedek megint, meg minden, ami kell. Ezt a napot egyenlőre csak éljem túl. Később majd jelentkezem. Jahh, kirándulni megyünk. Remélem, nem eszem meg a párt a szónap semmiféle-fajta értelmében :P

Kicsit kirándultunk ma, de hegymászósat, jó volt. És a panoráma páratlan. És csak addig voltam nyűgös és éhes, amíg mászni nem kezdtünk, onnantól nem volt semmi gond.


Nahh, már majdnem este hét óra és én még mindig marha jól bírom a tortúrát. Pedig kicsit elcsúsztam az egész nappal, lévén kicsit későn keltem, kiránduláson is csúszott kicsit a dolog, aztán a pár tett alaposan keresztbe és persze, hogy még ő háborodott fel rajta, egyszóval mindig jött valami, így addig jutott a dolog, hogy öt órakor sikerült megebédelnem, kb 7-8 közt lesz az uzsi cukkini és 10-11 körül, nem sokkal a lefekvés előtt az esti turmix. Addigis különféle kalóriamentes löttyökkel és koffeinnel tartom magamban a lelket, de nem megy nehezen, tényleg. Ha kicsit elgyengülnék, arra gondolok, már csak 13* ennyi és könnyíthetek, már csak annyit kell kibírni. Ugyanis a Peak-lányoknál két hét után a fogyás tempója és aktuális alakjuk alapján személyre szabták a diétát és jócskán könnyítettek rajta. Ezt kell kibekkelni valahogy.

Este fél 11 és túlestem az utolsó kaján is elvileg. Nem mondanám, hogy szörnyen kiegyensúlyozottnak érzem most magamat, de a meglepő az lenne, ha igen. Éhes viszont nem vagyok, csak szokás szerint kívánós. Sebaj, kiteregetek, aztán lassacskán ágyba is kell bújnom, mert reggel kelek, nyolctól futni megyek.

5 megjegyzés:

  1. Maraton felkészülés alatt így diétázni? Csak ennyi a kérdésem...

    Kb. akkor lehet ilyet végezni, ha az ember otthon döglik és alszik egész nap.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Frászcsudát, http://www.getfit.hu/forum/index.php?board=37.0
      Lehet ezt így, mert szükségem van minden lehetséges segítségre és a kisebb súly az. :)

      Törlés
    2. Hát, kinek mi. Én kidőlnék :)

      Törlés
  2. Nekem ez úgy délig volna elég:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szó se róla, én is megérzem most :) De majd megszokom. :)

      Törlés