2012. augusztus 1., szerda

08.01 hát-karnap

Edzőtermes nap következett ma, méghozzá Dávidos-padis. Magyarán: viháncnap. Két és fél órát voltunk lent, ezt senkinek be nem magyarázom, hogy tisztességgel végigedzettem.
De azért elég keményen nyomtam, a hátat szépen, egészben letoltam: húzódzkodásgyakorlat, fűrészelés, tarkóhoz húzás, rudas evezés, merevkaros letolás, merevlábas felhúzás. Ezután jött egy börtöntricepsz 15kg-val ölben 4*10 szuperszettben forgatós egykaros bicepsszel 7kg, 4*8. Aztán rudas bicepsz-csigás tricepsz, majd viháncba kezdve itt lassult be a dolog. Egykaros tricepsznyújtás jött, karonként 4*10 4kg-val, ezzel már valószínű menne többel is, de csak mostanság kezdtem emelni, majd koponyatörő, 4 sorozatnyi. És ekkor mondta a tricepszem, hogy akkor én most legyek szíves elmenni a francba. Mentem is, méghozzá hasazni kicsit. 4*25-25 hasprés-lábemelés következett és még néhány lábemelés a tolódzkodón. Ahol egyhuzamban már hatot tolódzkodtam, bibibiiii :D. Tudom, nem nagy szám, de ezeket a saját testsúlyos alapgyakorlatokat előszeretettel gyakorlom, imádom őket. Úgy gondolom, ha egyszer valamiért nem tudok terembe menni, a futás, fekvőtámaszok, húzódzkodás, tolódzkodás segítségével szépen karban tarthatom a testem. Ja és akkor utána hazamentem és ettem egy nagyon kevéskét. Ismét első napi diéta van, de már nem is nagyon jelzem külön, mert folyton folyvást az van...remélem, hamarosan végre igazán belekezdek. Ideje lenne.

3 megjegyzés:

  1. Ezek szerint akkor ma már te vagy a harmadik, akinek augusztus elseje nem csak a hónap első napja, hanem valami másé is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebbe eddig bele se gondoltam, de meglehet. :) Egyenlőre a kis testem nagyon nem akarja a diétát, szenvedek betyárosan. Akartam hozzád is írni, de most már mindegy, ide is jó: fáradtan ne hozz döntéseket és ne engedj a pillanatnyi hangulatnak, mindent gondolj meg jól. Szorítok, hogy minden a legjobban sikerüljön. Te meg cserébe szoríts, hogy ne egyem degeszre magam... :P

      Törlés
    2. Köszi és én is szorítok neked! :)

      Törlés