2012. július 31., kedd

07.31 közepes futás a melegben

Futni mentünk, szerencsére csak úgy 16-17km-t vállaltunk be, még így is rossz volt. Út közben akat pár kút, ez elég sokat segített, de nem eleget ahhoz, hogy ne akarjak meghalni. Félúton jöttem rá, hogy valszeg a tegnapi lábnap tett keresztbe nagyon-nagyon csúnyán. Hősök voltunk, megcsináltuk.

10 megjegyzés:

  1. csak lazáááán 16-17 km...:))) szuper!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, kérlek tartsd még bennem a lelket. :) Tegnap az utóbbi idők legfájóbb döntését kellett meghoznom: a maratonig nincs több edzőtermi lábnap. A szívem szakad a kedvenc napomért, de nincs mit tenni...a kettő együtt túl sok. Abban bízok, hogy ez talán feljavítja a lelkesedésemet heti 3-4 futóedzésre.

      Törlés
    2. Ági, most néztem végig a bejegyzéseidben, hogy te rengeteget futsz! Tényleg, majdnem minden nap! Mostantól október elejéig te vagy a példaképem! :D

      Törlés
  2. Régebben is edzettél közben lábra, nem? Talán minden második héten lehetne? Vagy talán csak laza lábnapok? Persze nem akarlak rábeszélni, mert a lábedzés és a futás ütik egymást... nem árt köztük 1 nap átmenet, szünet, amit te lehet,hogy nem tudsz majd tartani. Aztán 1 hónap pihi, vagy akár több is a súlyzóktól nem mindig jelent nagy visszaesést, sőt. Jó felkészülést!

    Engem is motiváljatok :) valahogy olyan hitevesztett vagyok... fele úgy sem pörgök, mint nemrég még tettem, azt érzem. Talán csak a nyár teszi.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Régebben még nem ennyire haladó lábedzést végeztem. Amikor 75kg-val beleguggolok a súlyba, aztán 50 kg-val lábfeszítőzök, stbstbstb, kell majdnem az egy hét regenerációs idő. Nem megy úgy a futás. Lebutítani meg nem nagyon akarom, inkább majd csempészek a többi edzésem végére egy kis lábat. És ettől hátha úgy érzem, hogy ha már a kedvencem feladtam, legalább megérje és fussak ;)
      Hogy motiváljunk, Angéla? Én most is roppant lelkes vagyok, de ezt nehezen tudom átadni. A mozgás a mindennapjaim része lett és a fő örömöm, a küzdelem a makacskodó testemmel pedig jól elszórakoztat.

      Törlés
    2. Én meg pont, hogy egyszerűsítek mostanában. Kevesebbet van kedvem nehéz edzéseket végezni :)

      A guggolásnál 50-nél nem megyek feljebb... tudnék kicsit, de nem fogok, mert nem csak térdem bánhatja. Persze sokaknál nem okoz semmilyen problémát, talán téged is erre teremtettek.

      Csempéssz kicsi lábat bele, az formában tartja addig is!

      Törlés
    3. Nekem mindenhez van kedvem, egyszerűen bármihez, kivéve a futást...hogy a csuda vigye el...

      Törlés
  3. Csajooook, megteszek mindent értetek, amit csak tudok sok km távolból:D! Olyan furcsa, ezt olvasni pont Tőletek, mikor én járok Hozzátok motívációért! Jól esik nagyon!
    Ti meg cserében szorítsatok, mert hárítok, hogy minden rendben van velem, közben meg be vagyok sz@rva, meg vagyok borulva... mantrázom, hogy MINDEN OK, hátha az is segít :DDD és muszáj mosolyogni!, nevetni!, nem befelé fordulni!

    Futás nélküli napokon nálam is csak kicsi has meg felsőtest edzegetés megy (láb pihentetés), nem is hívom edzésnek.:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyi futás mellett elég is az a kicsi, különben a rovására menne. Szorítok, nagyon, minden oké lesz, nem is kérdéses. :) A kedvenc motivációs erőmmel vitán felül minden rendben ;)

      Törlés
    2. Mantrázok érted meg küldöm az energiát!! Ha bármikor dumcsizni akarsz, akkor tudod, hol találsz meg :)

      Törlés