2012. július 29., vasárnap

07.29 tervben: aktív pihi

A nagynénémmel volt ma megbeszélt programom. Tekinthető ez a nap pihinek, vagy nagyon lightosan mozgolódósnak is.
Reggel indultunk fel a nagyi házához, kb. 2.5-3km. Ott fél óra pihi után gyomlálni mentem. Mivel nem egy átlagosan nekigyomosodott kertecskéről van szó, igen jól megdolgoztam vele. Mire észrevettem, hogy hogy elszállt az idő, már délután kettő lett. Még egy kis gyomlálás, szederkötözés után ebéd, majd megmásztuk a kórházhegyet és meglátogattuk a nagyit. A nagynéném azt mondta, mostantól leszek szíves őt is vinni az edzőterembe, mert úgy dobálgatom a nagyimat, hogy öröm nézni. :)
Onnan nyugis séta jött hazafelé, újabb kb. 3 km. Még benéztem az anyuhoz és így este 6-ra haza is érkeztem. Egész nap ettem-ittam, így brutálisan tele a pocakom, de jól telt a nap, jól esett a kerti munka, kutyizás és már tényleg nagyon várom a diétámat is. És hogy mikor kezdem végre? Abban a percben, ahogy vettem fehérjét. Szerintem péntek körül lesz a nagy esemény. Már meglehetősen várom, hogy beteszteljem a Peak-diétát.
Mára nem terveztem semmi mást, aktív pihenőnapot tartottam. Úgy tele a pocakom, hogy kétlem, hogy rá tudnám venni magam még valamire, pedig jó lenne hasizmozni, vagy futni egy kicsit. Jahh, találkoztam a futótárssal mamához menet, kedden négytől megyünk hosszút futni. Hétfőn edzőtárssal 3-tól edzés, lehet padi is jön. És melóban végre állásidő, már nagyon vártam ezt a két hetet. Még nem tudom, hogy mivel töltöm, de jó lesz.

2 megjegyzés:

  1. Jó kis aktív napod volt:) Az állásidőért meg irigyellek:)Pihenj sokat!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbálok :) Bár úgy tervezem, hogy valahonnan összekaparok egy jó adag futás-motivációs anyagot és addig nézem őket, ameddig meg nem jön a kedvem hozzá... futni kell... és rá is érek most a futásra :)

      Törlés