2012. március 30., péntek

03.30 mell-bicepsz edzés

Brutális vádligörcsre ébredtem. Régebben is előfordult, de sikerült helyretennem a dolgot. Most azonban meglepett, mert hogy is lehet vádligörcsöm olyan brutális mennyiségű magnézium mellett? Visszerem, vagy ilyesmim sincs. Mást nem tehetek, oda fogok figyelni a folyadékbevitelre.

Mellesleg Zuzana a Silent Killerrel olyan mértékű izomlázat okozott, hogy alig bírok felállni/leülni, ahogy azt kell. Ez felidézte, hogy edzőteremben már nagyon régen értem el ezt az állapotot, egyszóval már csak rutinból edzek. Mindent fel fogok túrni új gyakorlatok után és változtatni fogok valamilyen módon az edzésmetódusaimon is. Izomlázat akarok és soksok fejlődést. Na most ennyi, majd este írok még edzések után.



Megjártam a termet, jóízűt edzettem. Amilyen nehezen indultam el, olyan jól esett a mozgás. 30 fokos padon fekve nyomtam és tárogattam, majd áthúzásokat végeztem és mellgépen is adtam neki. Ezután jött a scott-pados bicepsz egykezes súlyzókkal egyszerre (2*7kg-val), majd kétkezes bicepsz állva valamennyivel (kisrúd+2*4), végül pedig állva egykezesekkel kalapácsból simába emelés váltott kézzel (2*7-tel). Nagyjából ennyi volt, de jól megdolgoztam, úgy bedurrant a bicepszem és az alkarom, hogy majdnem a duplája lett hirtelen. Aztán anyánál nem tudtam rendesen enni, úgy remegett a kezem. Adtam neki rendesen. Szerettem volna futni menni, de úgy elment az idő, hogy megint a kollegákba botlanék és azt nagyon utálom. Vasárnap anyuval futunk egy lassút, de hosszabbacskát, azt mondta, 12-14km-t, de én 16-ra tervezek. :P Holnap így kb. ugyanennyit kell futnom, hogy rendben legyek. Ez az a bűnös lustaság volt a héten, ami magában hordozza az azonnali büntetést, mert így is meg kell csinálni.
Azon tűnődtem különben, hogy nem lehetséges-e, hogy ez a hirtelen támadt lustaság azzal is kapcsolatban van, hogy picit túledzettem, vagy hogy ki kellett pihennem a hétvégi versenyt. Szerintem ezen mostanra túlestem, holnaptól indulhat megint minden teljes gőzzel.
A vádligörcsön addig nem aggódom túlzottan, amíg egyedi eset, csak odafigyelek a magnézium-bevitelre, a folyadékfogyasztásra, a pihenésre és arra, hogy nem ismétlődik-e. Állítólag egyedi esetek ok nélkül is előfordulnak.
Szörnyű lelkifurdalásom van a futás miatt, rossz érzés ez nekem. Ha nem pont ebben a másfél órában kószálna minden ismerősöm az útvonalamon, már el is felejtettem volna, túl lennék 5-10 kilométeren. Na de így hogy??? Bosszantó.

3 megjegyzés:

  1. Kirpóbálnám silent killert, de még keresnem kell, mert youtube-on már nem elérhető. A vádligörcsre azonnal rá kell állni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Odalinkeltem a videót a tegnapelőtti bejegyésemhez, de itt a link, végülis egyszerűbb így: http://www.youtube.com/watch?v=LBnI0RO-6lA&feature=player_embedded
      Silent Killer egy imádatos gyilkos... :) és szomszéd- és gyerekbarát. :)

      Törlés
  2. Köszi :) kipróbálnám, de nincsenek eszközeim :( itt még a súlyzóim se... egy táskát tudok kreálni, de a dip station-t nem tudom megoldani (nincs rá alkalmas szék)

    VálaszTörlés