2012. március 25., vasárnap

03.25 Rotary Félmaraton


Elsőül is, hogy el ne felejtsem: Gratulálok Szamóca, kicsit irígy vagyok a terepfutásodra. Biztosan nagyon szép is volt. :)
Ma futottam és nagyon rossz volt és nagyon jó volt mint mindig. Szuper időt kaptunk, szép terepet, kopácsoló harkályt és csicsergő idiótákat. Az első kör még kellemes volt, a második vége táján eljött az első holtpont, de kitartottam nagy nehezen. A harmadik végén azt hittem, vége a világnak, a negyedik felénél nem hittem, hanem tudtam. Ekkortájt győzött a versenyszellem és egy sráccal és egy lánnyal bolyban haladva három kilométeren át hajtottuk egymást és magunkat. Aztán a srácot elhagytuk, majd Monspart Sarolta bíztatására még jobban belehúztunk, de ez már az utolsó pár száz méteren volt. Az utolsó százon elhagytam a lányt is. Közben kiderült, hogy rossz helyen haladtam be a célba, de szerencsére beértem, a chippel lemérték az időmet, így nem az a két perccel későbbi dátum számított, mikor a megfelelő sávban is beoldalogtam. Utólag megnéztem a körök szerinti időlebontást, szép, egyenletes teljesítményt nyújtottam, körönként 26 perc körüli idővel. A nettó időm (nagy-nagy-nagy dobpergés): 01:45:04 lett, most úgy el vagyok telve magammal, hogy az egyenesen undorító. De egyáltalán nem bánom, ennyire jó időre egyszerűen egyáltalán nem számítottam, nem volt hiába a sok edzés.
Nem fáradtam el annyira, mint szoktam, már tényleg rutinos vagyok. Most értem haza, tele vagyok élménnyel, az egyetlen nagy bánatom, hogy fénykép sajnos nincs rólunk.

ui: Találtam egy célfotót, így teljesen elégedett vagyok. :)

5 megjegyzés:

  1. Húúúúúúúúúúú, nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon gratulálok!!!! Nagyon ügyes vagy! Legyél csak eltelve magaddal! Azt a mondatodat felolvastam barátomnak, annyira tetszett :))))

    VálaszTörlés
  2. Azta, ez tényleg nagyon szuper eredmény! Nagyon ügyes vagy! Nyugodtan legyél eltelve magaddal, ez jár egy ilyen versenyért, jogosan vagy büszke magadra. ;-)
    És mi lesz a következő cél, következő verseny? Van már terv?

    Köszönöm, tényleg nagyon szép volt, csodás helyeken futottunk. Igyekszem én is mihamarabb megírni a beszámolót és ha minden igaz, fotó is lesz.

    VálaszTörlés
  3. Wow, ez a legújabb Schauma reklám? Hol a fáradtság, a kínlódás, a locskos bozontos fej??????? Mitől vagy ilyen csinos? Valld be, hogy akkor pattantál ki valami kocsiból:)


    Szamócának is jár a gratuláció! :)

    VálaszTörlés
  4. Ja, az az egyenesen undorító, hogy ilyen marha jól nézel ki 21 km futás után. :-D Még egyszer nagy-nagy gratula!

    Angelocska, köszi. ;-)

    VálaszTörlés
  5. Lányok, nagyon köszi mindkettőtöknek a "szidalmakat", üde szellő vagytok az önbizalmamra :D

    VálaszTörlés