2012. március 24., szombat

03.24 verseny előtti csend kis futival

Pokoli fáradtnak érzem magamat, e az éjszakásból szünet nélkül nappalosba átcsapós dolog kifejezetten megviselt. Na meg az utazgatás. Most kellene nagyon-nagyon a motiváció, mert alig élek. Ki kellene mennem futni egy szűk köröcskét, nem többet. Ilyen közel a versenyhez sokat már nem szabad, de egy rövid átmozgatás nagyon kellene. Az a baj, hogy hihetetlen, hogy mennyire nem akaródzik. Nem tudom, hogy fáradt vagyok, vagy lusta. Reggel nagyon-nagyon korán kelek, negyed hatkor már indulunk, mivel óraátállítás, így negyed ötkor, tehát valamikor fél 4 körül kell kelnem. Ha menni akarok, még most kellene, aztán összepakolás, pancsi, ágy. A tésztavacsora megvolt, úgyhogy minden rendben lesz, mese nincs. Sok szerencsét neked is, Szamóca!

24:50 alatt szerintem kb. 5km. Nem fényes ahhoz képest, hogy próbáltam meghúzni, de tűrhető. Most gyorsan összekapom magam és ágy. Már nagyon szeretnék a holnapi 21. km végén járni...

3 megjegyzés:

  1. Írj majd!!! Nagyon kiváncsian várom!!!!!!! MINDENT BELEEEEEEEE

    VálaszTörlés
  2. Köszi a jókívánságokat!
    Nálam is tésztavacsi volt tegnap és ma nagyon jót futottam. Megküzdöttem a szintemelkedéssel és a távval rendesen, de nagyon jól esett és egész jól ment. Szuper időnk is volt ma!
    És neked hogy ment? Gondoltam rád, úgyhogy biztos te is nagyon ügyes voltál. ;-)

    VálaszTörlés
  3. Köszi lányok a szurkolást, beszámoló mindjárt! :)

    VálaszTörlés