2012. március 23., péntek

03.23 verseny előtti pihinap - hasizom-nap

Ma meg sem mozdultam, terv szerint. Na jó, legalábbis... keltem reggel 4kor, összekaptam magam, hat előtt indultam, két kilométer séta, fel a buszra, le a buszról, séta a hegyre kb. egy kilométer, idegesség, töprengés, boldogság, sikerélmény, 2*4 órányi suli egy óra intézkedős szünettel elválasztva, sietés a buszhoz le a hegyről, fel a buszra, le a buszról, két kilométer tempós séta, vacsora és máris most van, este kilenc óra. Most egy kis rendrakás, jön a pár, eszek még egy kicsit és ha tudok, hasizmozok egy picikét, de tényleg csak picikét, mert olyan vagyok, mint a mosott khmm...khmm... És reggel négykor kelek és kezdem előlről. Elég brutálisnak ígérkezik. És már itt is a vasárnap.
Egyébként úgy döntöttem, hogy a sportot igyekszem picikét háttérbe szorítani. Fáj ilyet még mondani is, de életem talán legfontosabb negyedéve van előttem, ami nagyon sok mindent eldönthet, így ha választanom kell, hogy a tanulás, vagy sport, akkor egyértelműen a tanulás. Igyekszem, hogy ilyen döntéseket ne kelljen hoznom és mindkettőre legyen időm. Inkább a net előtt ülős és bambulós időimet csípem le.

Ab Ripper X közben ismételten és furcsálkodva döbbentem rá, hogy fekve négy kockám különül el elég élesen, habár az alsó kettőt még jócskán zsírréteg borítja, de így is teljesen hihetetlen a dolog. Plusz, ami még különösebb, hogy miután befejeztem és felálltam is látszott kettő. Mik vannak??!

4 megjegyzés:

  1. bocs az offtopikért kommentben, de nem találtam e-mail elérhetőséget.
    Szeretnék a figyelmedbe ajánlani egy játékot, amin egészséggel, fitnesszel kapcsolatos blogok vehetnek részt. Nevezd kedvencedet vagy kérd meg olvasóidat, hogy nevezzenek téged.

    http://egeszsegblogok.blogspot.com/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, hogy szóltál, engem valószínűleg kár lenne jelölni a három olvasómmal, de én szívesen jelölök másokat :)

      Törlés
    2. Nos, ha szeretnél nyerni egy felmérést, én jelöllek...!!! :)

      Törlés
  2. :) :) :) :) Viszont ha neveznek, könnyedén megduplázhatod az olvasóid számát :D

    Tök jó, ha nevezel valakit. Utána meg majd mindenki bátran szavazgat :)

    VálaszTörlés