2012. március 19., hétfő

03.19 betegszabi

Valami nagyon kerülget ma, már éjszaka hidegrázásra keltem, picit rendetlenkedett a gyomrom, de azóta kiderült, hogy a baj nem vele van, bőr- és izületi fájdalom, hidegrázás, fejfájás jelentkezett. Úgy gondoltam, ilyen állapotban kizárt dolog a mai edzés, majdnem egy hónapja nem pihentem, éppen itt az ideje. Reménykedem, hogy nem az influenza elején járok.

Azóta társalogtam a szomszédsággal, akikkel a pénteki szalonnasütögetős bulit csaptuk. A fél családjuk beteg ugyanezzel a nyavalyával, úgyhogy a "mi ez és honnan érkezett"-kérdésre a válasz megoldódott. És végülis lehet, hogy nem is árt a futóverseny hetében pár nap pihenő. De azért nagyon kellemetlen érzés, szívem szerint indulnék futni. Ma jött volna a hát-váll edzésem, dühít, hogy borult a rend.

4 megjegyzés:

  1. A négynapos hétvégén én is ugyanezen estem túl, csak még 39 fokos lázam is lett hozzá. Ilyenkor tényleg jobb pihenni.
    Milyen futóversenyre készülsz ennyire? Én is most hétvégén megyek egy régóta kinézett versenyre.
    Jobbulást neked! ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a jókívánságot, rám fér :) Te már túl is estél rajta? Remélem, hogy nekem is sikerül gyorsan letudni. Debrecenbe a Rotaryra készülök a hétvégén, félmaratonra. És te hova, mire? Mindenesetre sok sikert hozzá :)

      VálaszTörlés

      Törlés
    2. Lázam már nincs, de azért még én sem vagyok 100-as, bár én már múlt hét eleje óta küzdöttem vele.
      A Vértesi Terepmaraton 15,5 km-es távjára készülök, 367 m a szintkülönbség. Nekem a terepfutás a szerelmem. :-)
      De úgy hallottam, hogy a debreceni pálya is szintesebb ám, mint az utcai futóversenyek általában. Amennyit futkostál eddig biztosan menni fog. Neked is sok sikert. Hajrá! ;-)

      Törlés
    3. Szorítok, hogy a versenyre teljesen gyógyulj fel és jól menjen. Én is szeretem a hegyen futást, de szigorúan versenyen kívül. :)
      Nem is kérdés, mindketten nagyon ügyesek leszünk vasárnap és kenterbe verjük a komplett mezőnyt :D

      Törlés