2011. február 27., vasárnap

02.27 Bodyrock

Lusta vagyok már megint, de nagyon. Éppen ezért mélyen megörültem, hogy az Insanity naptár a mai napra semmit nem ír elő. Nem mintha vallásos áhítattal követném minden sorát, de mivel most teljesen összecsengett a hangulatommal, így szívesen ráhagytam. Ám rendben, legyen neki karácsony. A Kenpo hosszú és túl jó ahhoz, hogy igazán elhigyjem, hogy hatásos, végül eldöntöttem, hogy Jillian Michaels egy órás kardióját tornázom. Mire a döntés megszületett, lett este kilenc óra, így nem mertem tovább tépázni a szomszédasszony idegrendszerét, szegény így is többet visel el a soknál a tornáimmal. Végezetül lett Bodyrock, mostanában úgyis sokat hanyagoltam. Ez:
You Push Me Workout
Rögtön az első a gyakorlatok sorában az abszolút kedvencem, tényleg, minden irónia nélkül, ezzel győzött meg, hogy ezt válassszam. Az eredmények:
1) Kick Over & Knee Raise
Round 1 – 19 reps, Round 2 – 17 reps, Round 3 – 18 reps
2) Side Lunge Jump
Round 1 – 44 reps, Round 2 – 53 reps, Round 3 – 60 reps
3) Reptile Push Up (beginner modification)
Round 1 – 18 1/2 reps, Round 2 – 18 reps, Round 3 – 19 reps
4) Clean & Squat with Sandbag
Round 1 – 17 reps, Round 2 – 19 reps, Round 3 – 20 reps
5) High Knees (beginner modification without a jump rope)
Round 1 – 158 reps, Round 2 – 153 reps, Round 3 – 158 reps
 Most ahogy nézem, ezek az eredmények magasan túl jók, muszáj lesz ránéznem a videóra, hogy mit nem jól csináltam, mert az biztos, hogy Zuzanánál nem lettem jobb tegnapelőtt óta. Mindenesetre furcsa. Élvezetes és izzasztó workout volt, nem is fárasztott ki teljesen, ennek ellenére most vágtatempóban be a zuhany alá és az ágyba, mert négykor kelni kell. Ha lesz rá energiám, majd még reggel mozgok valami rövidet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése