2012. május 31., csütörtök

05.31 huszonkilencedik + hát-bicepsz + a diéta vége

56.9kg. Ajjajj, kezdek ebbe belenyugodni. A súlyom bebetonozta magát és nem akar innen menni sehova. Brutális vádligörcsre keltem hat órakor, nem tett boldoggá. Mindjárt iszom is a csoda-magnéziumos bogyóimat.
Aztán pedig megyünk edzeni. Valószínűleg egyébként is mentem volna, met a hétvégét már másra szánom és még van két edzés, de a padavan akarta nagyon.
Tagnap meglepett ama kijelentésével, hogy szombattól ő IS minden nap edz. Egyszerűen nem bírom neki elmagyarázni a kezdetben heti kettőt, ami alapoz az ízületek számára, előkészíti a későbbi munkát, stbstbstb, ő egyből, rögtön akarja az egészet. Azt se bírom neki beadni, hogy nem kell minden nap edzeni, még magasabb szinten is elég a heti négy. És egyszerűen hiába gagyogom, hogy mivel neki teljes testes programja van, pláne nem lehet naponta. Azt mondja, dehogynem. Nekem pedig nagyon gyanús, hogy ez a lány nagyon rövid úton szeretne bombázó lenni és egyszerűen nem érti, hogy ez nem az a dolog, amit igazából lehetne siettetni. Mert ugye ha nem eszik jól, nem alszik eleget, nem tartja meg a szükséges pihenőidőket, akkor magyarán szólva cseszheti. Szerintem fog ő még kihozni párszor a sodromból. Aztán egy-két hónap alatt úgyis eldől, hogy marad a teremben és megtanulja, hogy mit és hogy érdemes, vagy a kezdeti lángolás után kipukkad és hagyja a csodába az egészet. Remélem marad. Nahh, ennyit az eszmefuttatásról, most reggeli, készülés, terem. Ja és itt egy kép, mert egészen jó és mert a pocim olyan érdekesen formálódik oldalról, hogy muszáj megmutatnom:
                                         
40g zabpehely:144kcal, 5g fehérje, 22.8g CH, 2.8g zsír
2 dl tej: 96kcal, 6.8g fehérje, 10.6g CH, 3g zsír
5g kakaópor: 19.3kcal, 1.07g fehérje, 1.62g CH, 0.95g zsír.
kávé: 2.5kcal, 0g fehérje, 0.5g CH, 0g zsír 
1 alma: 60kcal, 0.8g fehérje, 14g CH, 0.8g zsír
Összesen: 321.8kcal, 13.67g fehérje, 49.52g CH, 7.55g zsír (reggel fél 9 magasságában)
sült túró 30g zabbal
3 alma
sült túró 5g kókusszal 30g zabbal
1 pohár joghurt
sciteces fehérjeszelet
fehérjés túrókrém
6 roppanós kenyér
zselé 10g zselatinból
túrókrém
30g szotyi

Jut eszembe, nagyon bestagnált a súlyom, kezd idegesíteni. Valakinek valami ötlet, hogy kibillentsem? Nem éhezőkúrás, hanem valami értelmes???

Megjöttem, edzettem. Na, lányok, ez az egyik oka, amiért még diétáznék:
Nem tetszik ez a hervadt popsi...és a combért sem rajongok. Azt mondjátok, alakformálás? Végülis, még az is lehet... most jön majd egy elég megterhelő időszak (meló mellett vizsgák), de aztán nyárra majd kísérletezek. Futás, ugrókötél, bodyrock, bicikli, túrák...aztán csak kapok valami értékelhetőt...

Leedzettem hát-bicepszre. Valamit ki kell majd találni, hogy a túl sok locsi-fecsit elkerüljük, mert így nem igazán hatékonyak számomra az edzések. Az a baj, hogy annyira szeretnék segíteni, hogy folyamatosan öntöm szegényre az infót. Pedig ez nem biztos, hogy jó... Mindenesetre leedzettem, jól esett, becsülettel megdolgoztam, megérdemlem a kaját... megpróbálok nem diétás kaját...hűűűűűű, ez kemény lesz... :D

Megint nem tudom, hol a határ : Két sült túró 30-30g zabbal, egyik kókuszos,  2 alma, 1 pohár joghurt és egy sciteces fehérjeszelet.Na de most már elég! Ebédig ez egy napra sok!

Mivel ebédig tényleg kicsit elszaladt velem a ló, így a következőkben igyekeztem kicsit visszafogni magamat. Meló szüneteiben ettem egy almát és némi fehérjés-joghurtos túrókrémet némi roppanós kenyérrel. Most, hogy hazaértem, túrókrémezek majdnem kalóriamentes zselével és úgy tervezem, hogy még szotyizok is egyet.

5 megjegyzés:

  1. 1. Hova fogynál már? Olyan csini vagy!
    2. Próbálj ki valami más mozgást egy-egy nap. Amit még nem csináltál. Nem feltétlen nehezebbet, csak mást.
    3. Zöld tea? Napi 2 bögrével?

    VálaszTörlés
  2. Egyébként olyan csábosan nézel, hogy ihaj-csuhaj :)

    VálaszTörlés
  3. Nem értem, minek nézed a súlyt... komolyan... JÓL NÉZEL KI

    VálaszTörlés
  4. Igen, tényleg jó kérdés, lányok... csak szerettem volna még leadni 3-4 kilót... van még egy kicsi felesleges a csípőmön, a fenekem kicsit fonnyadt és nagyon feszesíteném még a combjaimat... de lehet, hogy leállok a diétával pár hétre, úgyis unom :P és csak alakformálózok. Andi, a hétvégén lesz valami más, futóverseny és teljesítménytúra. :)

    VálaszTörlés
  5. Szerintem sehova nem szaladt az a ló ebédig, csak kezded úgy érezni, hogy minden sok...

    VálaszTörlés