2012. május 28., hétfő

05.28 huszonhatodik + szabadságolás minden alól

57kg, de csak mert tegnap bekajáltam almából estére. Egyébként estére már nem nagyon szénhidrátozok, de most ez is része volt az ajándékomnak. Sok túró és kis gubics zöldalmák. A mai napom még ilyen vendégeskedős-ücsörgős, úgyhogy tuti össze-vissza kajálás lesz és nem bánom. Holnaptól pedig vissza a fegyelemhez.

40g zabpehely
fél adag fehérje
alma
joghurt kakaópor
3db műzlicsoki
nagy adag saláta
joghurt
1 csomag zabfalat
1 adag jégkrém
1 tányér bableves
3dl vörös száraz bor
sok alma
2 doboz joghurt

Nahh, ez az igazi szénhidrát-feltöltés. Mi, ha ez nem???? És nem is bánom és boldog vagyok, mert csodás napot töltöttem el egy régi baráttal és a családjával. Nagyokat beszélgettünk, jókat ettem és úúúgy, de úgy elszaladt az idő... néha bizony ilyen is kell.
Hölgyeim, adott a feladat: ezt a hajlákonysági szintet kell elérni. Ez a jóképű dalia egyébként a barátom kisfia, a mai vizit nagyrészt a vele való megismerkedésemet szolgálta. Holnaptól visszaugrok a mókuskerékbe, de nagyon jól esett kicsit kitörni. És meg kell mondjam, valahogy sokkal boldogabbnak és felszabadultabbnak éreztem magamat, mint már nagyon-nagyon régen. Hogy erről a barátom tehet, a kicsi csoda, a bor, vagy a töménytelen szénhidrát, arról igazából már halvány lila dunsztom sincsen és szerintem igazából nem is fontos. A sok kicsi részlet adott ki egy nagy, boldog napot. :)

Éééééés ma edzés sem volt. Majd reggel.

2 megjegyzés: