2012. május 20., vasárnap

05.20 tizennyolcadik, hegyen futkározós

58. No komment. Ma van a kedvenc futóverseny-napom, így ismét korán indítottam. A szokásos reggeli zabkásám és egy alma után most futok a dolgomra. Szerintem jó kis kinti nap lesz ez, szeretem az ilyet. Ma valószínűleg már csak este írok majd valamikor, esetleg a délután közepén.

40g zabpehely
fél adag fehérje
3 alma
3.5 narancs
5-6 félszelet FEHÉR kenyér brokkoli-, zelleres-mogyorós-, sárgaborsós csodakrémmel
soksok zöldség a szendvicsekre
3 kis CSOKI
1 szőlőcukor
fél pohár izotópos csodalé
fehérjés-rumos sült túró
1 nagy Magnum-típusú jégkrém
fehérjés joghurt
sok fehérjés túró


Fél 7-re mentem szervezőnek...8 előtt már neveztem 11.5km-re, nem bírtam megállni. Láttam a rajtcsomagokat és a díjakat és a nagy készülődést, de egy darabig még ellenálltam, mert még reggel fájt a lábam. Aztán voltak, akik azt mondták, hogy hülye vagyok, ha nem futok, tessék szépen nekimenni... nekimentem. Félmaratonra nem voltam hajlandó, arra szerencsére nem kényszeríthettek és jobb is, mert ezzel is borzalmasan megszenvedtem. Nagyon meleg volt és ez a pálya nagyon domborzatos. Nem is tudom, hogy lett az időm 1:04, mikor a fele emelkedőt átsétáltam. Egyedül az tartotta bennem a lelket, hogy a fordítónál láttam, hogy ketten vannak nők előttem és nem messze mögöttem jött egy, így csak annyira erőltettem a dolgot, hogy le ne hagyjon. Így sem volt semmi, de sikerült!! Utána irtózatosan bekajáltam, majd fotósnak álltam és megörökítettem mások szép pillanatait, tök jókat beszélgettem, ismerkedtem.  És szereztem pár biokrém-receptet. Egyenlőre csak a fióknak, sajnos egyik sem diétás. Viszont isteniek. Ezután még fogok csalni, ha már ez a nap így alakult, jégkrém lesz a szuper napzáró momentum.

7 megjegyzés:

  1. Nem csinálsz reggeli feltöltést fehérjével?
    Nekem fél éve úgy kezdődik a napom, hogy fél adag fehérje is megy az amúgy is fehérje+szénhidrátdús reggelibe, nem tudom, hogy ez bevált-e, de összességében a diétám az igen. Szokták ajánlani.
    Szép napot!

    VálaszTörlés
  2. Raktam, csak a nagy rohanásban elfelejtettem leírni. Ez a nap amúgy már a cenkeké, legalábbis diéta-szempontból. Minden más egyébből főnyeremény. :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ügyes vagy, gratulálok! Jól tetted, hogy futottál és finomakat is ettél. És ezen a képen elgondolkodtam: hova fogyózol? Nagyon vékony vagy rajta. Már a bikiniseknél is majdnem írtam, hogy szerintem már jól vagy így, ahogy vagy. Amúgy megtudhatjuk, mi volt a csomagban? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A csomagban kérlek szépen először is volt egy levélzöld, nagyméretű törölköző. Aztán egy pár budmil sportzokni, egy fura, műanyag termoszpohár, egy jegyzetfüzet és némi kisvárosunkat népszerűsítő promóciós anyag.
      Fogyni pedig még szeretnék azért. Először is hasról azt a kis maradékot, mert oldalt már teljesen száraz és szeretném, ha az egész olyan lenne. Aztán szeretnék még fogyni picit belső- és hátsócombból, valamint fenékből. Utóbbitól azt is várom, hogy ledobja a maradék narancsbőrt, mert már csak ott van.

      Törlés
    2. Akkor ez egy nagyon tuti kis csomag volt!!
      Hát, mindig lesz rajtunk valami, amivel nem vagyunk elégedettek. A lényeg, hogy csak azt lássuk, ami valóban van és ne többet :) Jól tetted, hogy még ma dobtad be a jégrémet és nem mondjuk holnap, majd folytatod a diétádat és kész.

      Törlés
  4. Nagyon ügyes vagy, kis spontán futó, aki nevez, aztán csak befut harmadiknak.....nem semmi nőci vagy!

    Gratulálok, ügyes voltál!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösziiii :D De borzalmasan szenvedtem és meghaltam és megfogadtam, hogy mostantól mindig szépen készülök, ahogy azt kell... :) (én ezt egyszer már leírtam, de elveszett valahova)

      Törlés