2013. március 19., kedd

03.19 kavarások...de nem tudnak megállítani!

Megint közbejött valami, ovkorsz. Sürgős, intézős-rohangálós ügyek...amit sajnos nem köthetek össze a futással, mert  nem eshetek be a bankba büdösen, izzadtan, sportruciban. Kitalálok valamit, mozgáshiányom van, jól érezhetően.
Már ezért megérte a pihenő...érzem az izmaimban a mozgáshiányt. Főleg csípő- és fenéktájt. Ha nem jön össze a futás, márpedig nagyon úgy fest, akkor soksoksok burpis edzés a terv.

Ráébredtem valamire: még mindig elég durva komplexusokkal küzdök. Ha egy napig kicsit sokat eszek, nem beszélve arról, ha több napig, vagy ha szedek magamra pár kilót, azonnal kövérnek és rondának és reménytelennek érzem magam, már nem merek szexi göncöket felvenni, rögtön olyat próbálok, ami ápol és eltakar. Ami butaság. Más 15 kiló felesleggel simán dögös, csini és nem problémázik, én meg a kb. 5 kiló feleslegemmel elbújok. És 3 nap pihenő után már akaratgyengének és reménytelennek érzem magam. Ez így nincs rendjén. Szuper, hogy utálok dolgozni, így ma pörgethetem ezen az agyam melóban. A túlzott maximalizmus rossz. Viszont ha a testem fáradt és pár napot pihenni akar, az jó. Ennyit mára, most rohanok.

Oh, nagyon jó voltam! Gyorsan megjártam a bankot (4km séta erőltetett menetben), aztán mivel még csak 12:02-re járt az idő, úgy gondoltam, hogy egy gyors nyolcas a stadionban belefér. És belefért! Boldog vagyok, rosszul vagyok, szédülök, 40:35 körül 8.0km. Kisimultam és a lelkiismeretem is nagyjából helyreállt.Most rohanás, mert még nem zuhiztam, nem ettem, nem csináltam kaját és kettőtől dolgozom.

4 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Az a nagy problémám, hogy tavaly, a versenyeken 4:50 körüli versenytempót nyomtam, nagyjából egyenletesen. Most meg rosszul vagyok már az ötöstől is 10 kilométeren. Nagyon nagy szükségem lenne egy jó edzőpartnerre, azt hiszem. Meg némi súlyleadásra, mert nem győzöm a popóm cipelni... :P

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Nagyon jó lenne! Emailre is folyton készülök neked... :)

      Törlés