2013. március 6., szerda

03.06 halálos fáradtan rovom...

...a sorokat, előtte az utca kövét... nem is ment jól és még egy frankó kis hasmenés is befigyelt segítségként, nehogy túl könnyű legyen valami is. Így gyakran megállhatam, nehogy gond legyen... Hulla vagyok, alszok. Nagyon gyenge lett ez a mai futás, de megcsináltam és ez a fő.

3 megjegyzés:

  1. Szia! Futócipő ügyben szeretnék kérdezni. Kezdő kocogó vagyok. Kb. 40-50 percet kocogok csak egyszerre, heti három alkalommal. A cipőm sajna nem valami profi és ma venni akartam újat. Azt olvastam, hogy egy számmal nagyobb cipőt kell venni, mert futás közben dagad a láb (de az egy számmal nagyobb nagyon nagy volt a lábamra + az eladó sem hallott még ilyenről, úgyhogy ma nem vásároltam semmit) Tényleg nagyobb cipő kell futáshoz, vagy kényelmesen lábra passzoló? Köszönöm a választ!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Tényleg nagyobb cipőt érdemes venni a futáshoz, még akkor is, ha kicsit csónakszerűnek hat. Nagyon fontos, hogy kényelmes legyen, mert van olyan ismerősöm, akinek minden maratonja egy lábujjkörmébe kerül. Nekem 38-as lábam van, de a futócipőim mérete 39-39.5.

      Törlés
  2. Köszönöm szépen a gyors választ. További szép napot!:)

    VálaszTörlés