2013. augusztus 6., kedd

08.06 Youtube-on lelt Nike-os edzés

Tegnap, hazafelé a nagy kalandból azt mondtam, hogy ma csak Zuzana, semmi más, mert fáradt leszek. Aztán ma szörnyen pörögtem, gondoltam, lesz ebből futás is, mentem volna még egy 25-ös túrát a hegyekben. Közben meg majd elaludtam egész nap. És aztán ide mentünk, oda mentünk, mindenfélét csináltam és este lett és majd elaludtam, úgy gondoltam, hogy oké, akkor pihenő nap, úgysem volt egy hete megint. De valahogy nem vitt rá a lélek, egyre csak a húzódzkodón lógtam, meg tűnődtem, hogy mit kéne és közben találtam egy bájos 15 percest, 3 kört 5 gyakorlatból.


Csak egy pici kipróbáltam... és aztán azt vettem észre, hogy lenyomtam az egészet és a víz ömlik rólam patakokban. Azt hittem, hogy meg sem fog kottyanni, de azért éreztem szépen. Ha csinálom még, már tudom, hogy mit nehezítek majd rajta.

  • A női fekvőtámaszos verziót a második gyakorlatban lecseréltem a harmadik körben hagyományosra. Legközelebb mind a három körben mehet úgy. 
  • Az első és az utolsó gyakorlatot öt kilós kézisúllyal nyomtam, az jó lesz még úgy egy darabig.
  •  Medicinlabda helyett két egykilós ment a negyedikben, egyenlőre pont jó, úgy vélem (FÁÁÁÁÁÁÁJT!!!) 
  • Az egyetlen, ami kicsit eltoltam, pont a középső gyakorlat, mert 2*1 kilóval nyomtam és meg sem nagyon kottyant, de mivel guggolás is és elég dinamikus is, így nem aggódok, hogy feleslegesen bohóckodtam.
 Hát ennyit erről, köszönöm szépen, meglepő nagyon finom volt. Holnap már dolgozok éjszakára, véget ért a vakációm. De a lelkesedésem csúcson pörög, edzek bőszen tovább. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése