2012. október 18., csütörtök

10.18 edzőtermes hát-has

Ha már belekezdtem az edzőtermezésbe, hát kiélvezem nyakig. Ma is oda mentem, annál is inkább, mert a helyváltoztató mozgásom némileg darabos és jajgatós...így a futás nem nagyon lenne kivitelezhető, vagy legalábbis nem túl élvezetes...puhány vagyok, elismerem! :)



2.nap – hát-has
  • lehúzás tarkóhoz 3x12 (Megcsináltam szépen, ügyesen.)
  • lehúzás szélesen mellhez  3x12-10-8-8 (Itt zavarba jöttem, hogy 3 sorozatból hogy jön ki a 12-10-8-8... 4-ben maradtam, de arra a szöszi agyammal nem jöttem rá, hogy darabszám-csökkentéssel a súly emelése együtt jár...még szerencse, hogy volt, aki szóljon a következő gyakorlatra, így nem teljesen potyára dolgoztam... :P )
  • evezés ülve 4x12-10-8-8 (Emeltem szépen, szabályosan, meg is lepődtem, hogy milyen jól megy.)
  • lehúzás szűken, mellhez 3x12 (Na itt már túl nagy súllyal indultam, így nem bírtam szabályosan elvégezni...azért megtettem, amit tudtam, majd legközelebb már menni fog.)
  • hipernyújtás 4x20 szuperszettben (Ezt szépen megcsináltam gond nélkül, csak fel kellett cserélni a másik szuperszettel, mert elfoglalták a helyet.)
  • oldalsó hasprésekkel 4x25 oldalanként
  • felülés római padon súllyal  4x20 szuperszett (Megcsináltam, de a derekam nem nagyon szerette, pedig gömbölyítettem, amennyire tudtam)
  • törzsfordításokkal bottal 4x1 perc (Na ezt kivételesen utáltam. Nem jöttem rá, hogy lassabban és akadásig, vagy gyorsan forgassam, de egyáltalán nem esett jól.)
Az egész mulatságot egy óra alatt sikerült letudni, a tegnapi tovább tartott, cirka 1:20-ig. Persze elképzelhető, hogy megy majd gyorsabban is, kisebb pihenőkkel, mert azért most nem voltam vele a topon. A mait meglehetősen élveztem, habár nem fáradtam el annyira, mint kellett volna, így jövő héten majd kicsit emelek a súlyokon. A különbség még annyi volt, hogy ma akadt edzőpárom, így mindig gyorsabban megy az idő. Hiányoznak az alapgyakorlataim, ma pl a húzódzkodás-gyakorlat, a holnapiból a tolódzkodás. Abban bízok, hogy a váltás révén majd emel az erőszintemen, ezért nem szuszakolom be őket.

1 megjegyzés:

  1. Pedig húzódzkodás és tolódzkodás "alapabb" ezeknél a gyakorlatoknál. Talán azért nincs benne a tervben, mert a legtöbben nem bírják kivitelezni. Vagy azért, mert (igen helytelenül) lenézik az értéküket, mint oly sokan.

    VálaszTörlés